Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEHEHEH

WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM

Polecane posty

Gość HEHEHEH

ze moj chlopak postanowil ze bedzie odzywal sie do mnie od czasu do czasu bo chce sprobowac jeszcze raz ze swoja ex.nie, nie powiedzial mi o tym, wolal napisac ze musi przemyslec nasz zwiazek a wyznal wszystko swojemu koledze;)z byla byl 3 lata ale go zostawila. zaczynam obstawiac jak dlugo z nia wytrzyma. skonczylam z placzem w poduszke, w tym tygodniu wybieram sie do fryzjera, w sobote na impreze. pousuwalam smsy od niego, nasze wspolne zdjecia. glowa do gory i zamierzam skreslic go ze swego zycia. czas pokaze jak to bedzie

Gość o98ug76f6565

Twój chłopak bije się z myślami a Ty się będziesz puszczać bo jakiś jełop Ci cos powiedział? Pewnie będzie miał potem z Ciebie niezłą polewkę jak zdradzisz. Natomiast Twój chłopak którego zdradzisz przynajmniej będzie miał pewność że ze szmatą nie ma się co zadawać :D

Gość oO.
skoro ma takie wątpliwości i chce spróbować ze swoją eks, to wasz związek już nie istnieje moim zdaniem. i baw się dobrze! :)

Gość kup sobie lepiejfajny ciuch bo
od fryzjera czasem wychodzi sie z dolem,

dlaczego odrazu sie ma puszczac? chce zapomniec, czy tam zakonczyc i dobrze sie bawic, ja tylko tyle wywnioskowalam z wypowiedzi. z tym puszczaniem sie to juz nadinterpretacja