Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coozrr

Zmienne nastroje męża

Polecane posty

Gość coozrr

co mam zrobić a mianowicie mam taki problem z moim mężem, że już nie daje rady, jednego dnia jest miły, a w sumie jest zmienny co kilka minut, raz jest miły, najczęściej jak coś chce podaj, przynieś itd, a potem wyzywa mnie o byle co, próbuję z nim porozmawiać ale nie chce, mówi że znów zaczynam itd , że jak mam zamiar tak gadać to mam się zamknąć, wczoraj się wkurzyłam i powiedziałam że wychodzę i nie wracam na noc, on się obużył i patrzę na niego tak jak się do mnie wcale nie uśmiechał tak się uśmiechnął, że poczułąm że mnie kocha, i mówie do niego a Ty co się uśmiechasz teraz, a on że nie mogę nigdzie wyjść bo mam obowiązki, a ja do niego jakie, w domku wszystko zrobiłam , a powiedział a kto wyjdzie z psem, a ja że Ty a on że nigdzie nie pójdzie i tak znów zostałam , niby z nim a sama, on patrzał godzinami w telewizor, a ja zaczęłam piec placek itd co robić z tymi jego zachowaniami jak to zmienić da się w ogóle:(

Gość coozrr
nikt nie pomoże:(

Gość ribka
Chyba dałaś się podporządkować meżusiowi. Przykre i bolesne jak Cie nie rozumie własny mąż, ba nawet nie próbuje