Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sz ma ta

jestem suka

Polecane posty

Gość sz ma ta

moja koleżanka poznała faceta, opowiadała o nim dosć łdugo i dość interesująco... pokazała mi jego zdj na nk i coś mnie tknęło żeby do niego napisać. Uprzedzam że nic ich nie łączy, słabo się znają, tylko ona się strasznie nim podnieca. Koleś odpisał, narazie tylko tak zachęcająco, ale i ja nie kazałam mu długo czekać. Super było by go poznać itd. Dodam że to nie jest problem nastolatki tylko dorosłej wolnej kobiety. Powinnam go olać czy koleżanke?

Gość sz ma ta
a jakbym spróbowała tak pocichu a w razie jak by chciała ona cos na poważnie to bym się wycofała?

Gość i własnie dlatego nie należy
mieć koleżanek zawsze się trafi taka szmata jak ty :o

Gość sz ma ta
ja jeszcze NIC nie zrobiłam i nikomu nie odbija faceta, czemu ja mam się wiecznie usuwać a ktoś inny na mnie leje?

To wtedy mogła byś się nazwać szmatą. Porozmawiaj z nią o tym,pół serio pół żartem. PS.Jeżeli on z Twoją koleżanką coś teges,i mimo to chce teraz coś teges z Tobą...to może obie go olejcie?

Gość sz ma ta
oni się znają z kursu na prawo jazdy czyli tylko co NIC! No to Cie prosze, on z nią nie świruje ani nic, poprostu to działa w jedną strone.

Gość sz ma ta
w sumie się was pytam, mówicie olej a ja się bulwersuje ale to naprawde nie miłość jej życia.. zwykly kolga

Gość wernerka 81
ale czemu? tamta go słabo zna, tak samo jak Ty, kto pierwszy ten lepszy, czyż nie?

Gość milosci
ja milosc swojego zycia poznalam na kursie na prawo jazdy sz ma to!!! mogla ci pokazac gowno na zdjeciu i tez bys chciala je przeru chac

Gość sz ma ta
zapomnieć i olać?

Pierdol sie z nim w locie skaczac ze spadochrony bez spadochronu i na koniec ta przyjemnosc wbicia sie morda w glebe, o kurwa to jest to

Bardzo trafny nick autorko. Po co się tłumaczysz skoro sama tak się nazwałaś? Wiesz co jest istotne w tej sytuacji? Nie to że oni ze sobą nie są i że nic poważnego ich nie łączy. Zaufanie. Koleżanka okazała Ci zaufanie mówiąc Ci o tym gościu, a ty podeptałaś to. Mam nadzieję, że ona szybko się zorientuje z kim ma do czynienia i zerwie z Tobą kontakt.