Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanns

Mam 18 lat i jestem prawiczkiem!

Polecane posty

Czasem się zastanawiam czy to jest normalne że facet w wieku 18 lat jest prawiczkiem, kumple się chwalą że przelecieli tą i tamtą.Czy ja mam się czego wstydzić bo czasem tak się czuję!

Gość Delicja00
To całkowicie normalne. Jesteś jeszcze młody. Nie wierz do końca w to co mówią kumple, bo w tym wieku to tak bywa, że większość wymyśla głupoty, po to tylko żeby popisać się przed innymi. Tak naprawdę wielu 18-letnich chłopaków i dziewczyn jeszcze nigdy nie uprawiało seksu!!!

Gość Muskularny Roman
chętnie to zmienię 😘

zreszta spytaj sie ktorejs ktora niby przelecieli to sie dowiesz innych rewelacji

Gość _Misiek_
Wcale nie musisz sie z tym spieszyć. Skończysz naukę, znajdziesz pracę, osiagniesz jakąś stabilizacje i wtedy poszukaj sobie własciwej kobiety. Jesli kumple się chwalą "zdobyczami" to jest to ich problem a nie twój, bo to znaczy ze mieli do czynienia z łatwymi kobietami.

Tak odnośnie wypowiedzi Misika "Muśnięcie sukni kobiety czystej daje radość żywszą niż posiadanie kobiety łatwej."Jean Jacques Rousseau a po drugie ciekawie ile z tego co twoi kumple opowiadają jest prawdą bo założę się że spora ich cześć kłamie po to aby się popisywać przed innymi

NIC na siłę. Siła czasem powoduje zadłużenia, kłopoty, chęć do samobójstwa. Seks to nic lepszego od onanizmu. Długo potem musisz uczyć dziewczynę jak i co ma robić by było przyjemnie. Ale.... po dwóch minutach przyjemnosci jest jeszcze 23 godziny znoszenia jej humorów. ZASTANÓW sie czy nie lepiej uspokoić się i poszukać dobra, aniżeli przyjemności.