Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalina000

przykre swędzenie

Polecane posty

Gość natalina000

Cześć dziewczyny. Mam taki problem. Pierwszy raz używam kafeteii,ale nawet nie mogę nigdzie NIC znaleźć na ten temat. Otóż mój problem jest taki. Od jakiś 2 tyg.pomiędzy c***ką a nogą w tym zgięciu wyszło mi coś czerwonego. Jest to dość duże i strasznie swędzi. Teraz zaczęło mi to przechodzić do góry,i mogłabym się zadrapać. Dodam jeszcze,że nie chodzę na basen ani do solarium,mam stałego partnera (który nie miał i nie ma żadnych takich problemów) używam cały czas takiego samego proszku i płynu do prania. No bielizną zmieniam codziennie,myję się także ;) Do higieny intymnej używam laktacyd. Ale zauważyłam,że po ostatniej miesiączce miałam podpaski alweys jeszcze te pachnące.i od tamtej pory się zaczęło....lecz zmieniłam podpaski a to nadal trwa :(. Jeżeli któraś będzie coś wiedziała na ten temat,może mi udzielić informacji. Z góry dziękuje-pozdrawiam.

Gość prosisz i masz
jeżeli owe swędzenie jest tak daleko od warg sromowych, że wytrzynasz, to spróbuj wyparzyć to miejsce wodą na tyle gorącą by wytrzymać parzenie, po tym zabiegu ochłodź zimną wodą, wysusz i posmaruj maścią z wit. Po wyleczeniu oczyść organizm terapią Gersona i stosuj się do wskazówek z t. "4 warunki determinujące zdtrowie" , co znajdziesz na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Jeśli ten zabieg nie pomoże to idź do dermatologa.

Gość Pomarańczowy jest THE BEST
TRAGEDIA!!! Normalnie tragedia na miarę TYTANICA!!!

Gość poprawka
maść z wit. A