Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smokers girls

Pytanie do palaczy

Polecane posty

Gość smokers girls

Ile dziennie palicie, jak długo i co jaki czas wykonujecie badania rtg pluc ??

Gość smokers girls
zupapomidorowa jestem usatysfakcjonowana, ze jest jakis odzew :) Kurcze nie pamietam kiedy bylam na przeswietleniu pluc :( Pale 11 lat i od 2 lat pale ok. 20 dziennie :(. Odczuwam bol w klatce piersiowej az do plecow :(. Troche sie cykam :(

Hm, ja też od czasu do czasu czuję coś na kształt bólu. Na szczęście lekarz uświadomił mi, że płuca żadną miarą boleć nie mogą. Na wszelki wypadek jednak może idź na podstawowe badania?

od 3-20, ponad rok ale mniej niż dwa, wcale nie robie rtg płuc, unikam jedynie papierosów z napisaem "wywołuje impotencje", wybieram zawsze te z rakiem i nie martwię się co będzie dalej🖐️ bo i tak zamierzam rzucić w nowy rok:classic_cool:

Gość od 12 lat
od 8-15 dziennie, prześwietlenie jakieś 4 latatemu, będę musiała się wybrać. Ale od dziś rzucam palenie :D Serio. Kupuję plastry niquitin. Bo już nie mogę znieść tego smrodu siebie.

Gość smokers girls
Koniecznie musze sie wybrac na to przeswietlenie. Kiedys tez mi sie obilo o uszy, ze pluca nie bola ale jak zaczelam czytac o raku pluc to, jednym z pierwszych objawow jest wlasnie bol :(. Czas rzucic to gowno :)