Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić___

nie wiem jak się zachować

Polecane posty

jestem z facetem w związku na odległość.. nie wiem co mam zrobić, po tym, jak się wczoraj wieczorem pokłóciliśmy... a kłótnia była o jakiś bzdet, on uznał , że moja argumentacja jest kretyńska i wk**wiony rozłączył się.. napisałam do niego, żeby oddzwonił, to pogadamy, bo bez sensu się o coś takiego kłócić... napisał mi smsa, w którym mnie skrytykował napisał też, że dobranoc pogadamy jutro, ale chyba z racji tego, że ja smsa wysłałam szybciej, oddzwonił za chwilę. gadaliśmy i kiedy mu tłumaczyłam, dlaczego użyłam takiego a nie innego argumentu, znów się rozłączył... i napisał mi smsa, w którym się dowiedziałam, że on moją arg. zostawi bez komentarza i ze dobranoc i miłych snów. i nie wiem o co chodzi, podkreślam, że pokłóciliśmy się o zwykłą pierdołę:/ on jeszcze pewnie śpi, a mi mega smutno, wczoraj wieczorem zanim zasnęłam trochę popłakałam... co ja mam zrobić teraz, jak byście się zachowałyu na moim miejscu...??

no ale to była naprawdę jakaś bzdura:/ no i co mam teraz zrobić.. nie wiem, chcę do niego zadzwonić, ale wiem, że nie powinnam... poradźcie!

Gość Skarbik
nie dzwoń poczekaj az on sie odezwie