Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wi_

nie odpalił mi rano samochód

Polecane posty

Gość wi_

kupić sobie prostownik czy nowy akumulator? Jak sądzicie?

Gość najlepiej nowy samochód

jak bedziesz miec prostownik to uciazliwe jest cigle ladowanie - lepiej nowy akumulator

Gość wi_
chodziło mi raczej o to czy kupić prostownik do kluczyków, bo odpalam mój wóz za pomocą klucza do piwnicy, ale sie akurat pokrzywił gdy otwierałam nim pasztet drobiowy Mrągowski 😭

Gość wi_
bo jeszcze dziś przeciez nie jest tak bardzo zimno - wiec jak juz teraz padł to chyba nie ma co sie zastanawiać i kupić nowy akumulator, nie?

to jeszcze zalezy od tego czy akumulator ma sznase sie naladowac do konca - jesli sie bardzo malo jezdzi to nie bardzo a jaki masz?? bo na tych nowszych jest takie 'okienko' gdzie pojawia sie kolor zielony jak jest akumulator naladowany - sprawdz czy sie laduje - jesli taki masz

Gość wi_
jeżdzę bardzo dużo i dlatego też potrzebuję niezawodnego auta... teraz to nie sprawdzę czy ma okienko, bo jestem w pracy, ale pewnie nie ma - auto ma 7 lat i pewnie ten akumulator też tyle. to chyba wymienić, nie?

jesli duzo jezdzisz, akumulator ma 7 lat, padl gdy jeszcze nei ma duzych mrozow - to na pewno trzeba wymienic - ale pamietaj, ze ja nie jestem znawca w dodatku kobieta wiec podobno sie nie znam :D:D:D

Gość taki stary aku
:O