Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darlika

Czy znajde kogos w wieku 23 lat czy wszyscy juz zajeci

Polecane posty

Gość darlika

Kto ma 23 lub 25 lat Czuje ze mi sie zwiazek rozleci i boje sie ze juz nikogo nie znajde w wieku 23 lat czy sa jacys single w tym wieku czy wszyscy zajeci bo moj pewnie znajdzie sobie mlodsza i nie bedzie mial problemow a ja

Gość darlika
inni to juz biora slub a ja czuje ze wszystko od nowa musze zaczac

Gość to coś się stało że zostałaśs
sama amaleto? Wiecie 23 lata to jeszcze młody wiek. Ludzie w tym wieku właśnie rzadko biorą ślub, najczęściej ci co poznali się niedawno i to ze starszym partnerem, ale zwykle czekają jeszcze jakiś czas jeżeli związek jest świeży. W wieku 30 lat można mieć wątpliwości, ale dziś jest tylko rozwodów itp. Partnera da się znaleźć zawsze. Ale o miłość w każdym wieku trudno.

Gość pamiętajmy że
dziś mamy 23 a jutro możemy mieć 29 lat :D tak to jesteśmy zabiegani. Na pewno kogoś znajdziesz , jak Ci nie idzie to zmień coś , przytyj schudnij ,ufarbuj się na blond.

Gość a moj facet jest ode mnie
mlodszy o 4 lata i 2 miesiace i nie zamienilabym go na zadnego innego :) Tak wiec szukaj rowniez wsrod mlodszych :)

Gość darlika
Ze swojego wygladu jestem zadowolona jestem atrakcyjna kobieta

Gość darlika
Czyli jesz szansa na mlodszego a mowia ze starsi leca na mlodsze a tu widze ze starsze maja rowniez powodzenie u mlodszych ale chcialam sie dowiedziec czy jest duzo singli w moim wieku