Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melancholijna pora roku

Przy kominku...

Polecane posty

Gość z okazji Świąt
W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.

Gość choc jestem chwilowo
pomarańczą za życzenia serdecznie dziękuję i na wzajem😘😘:D:D:D:D

Gość jak po swietach
tylko nie piszcie,że tak jak przed.A czy ktoś z was jednak miał możliwość posiedzieć przy kominku podczas tych dni wolnych? Napiszcie, czy Mikołaj przeciskał się przez komin:D:D:D:D:D:D:D

Gość przy świątecznym kominku
Nasz kominek jest ślicznie przystrojony.W czasie świąt siedzieliśmy przy nim i kolędowaliśmy,a drewienka tylko trzaskały...Atmosfera bardzo świąteczna i nastrojowa. Oczywiście,że Mikolaj napracował się przy naszym kominku. Na koniec swej pracy obdarowal nas pięknymi prezentami. Każdy z nas dostał interesującą książkę,słodycze i kosmetyki.

Gość świątecznie przy kominku
Nasz kominek jest ślicznie przystrojony.W czasie Świąt siedzieliśmy przy nim i kolędowaliśmy,a drewienka tylko trzaskały. Owszem i prezenty bogate też byly. Przed nami Nowy Rok,ale spędzać go będziemy na wytwornie wystrojonych salach. Właśnie na jedną z nich się wybieramy.

Gość kolędujmy
1. Nowy Rok bieży, w jasełkach leży, a kto, kto? Dzieciątko małe, dajcie mu chwałę na ziemi 2. Leży Dzieciątko jako jagniątko, a gdzie, gdzie? W Betlejem mieście, tam się pośpieszcie, znajdziecie. 3. Jak Go poznamy, gdy Go nie znamy, Jezusa? Podło uwity, nie w aksamity, ubogo. 5. Anieli grają, wdzięcznie śpiewają, a jak, jak? Niech chwała będzie zawsze i wszędzie Dzieciątku. 9. Pójdź miła młodzi, Jezus się rodzi w stajence, byś wzięła, prosi, rączki podnosi ku tobie. 11. W organy grajcie, dziatki śpiewajcie, hej hej hej! Wdzięcznymi głosy, aż pod niebiosy wsławiajcie.

Witam🖐️ Może jeszcze uda się rozpalić mały ogieniek w kominku, bo magia ognia jest wielka i przyciąga, nie tylko zmarzluchów. Tak .... mam kominek, co prawda nie tu,gdzie mieszkam, ale mam.Często był używany.A ciepło rozchodzące się wokół i "jęzory" ogniste na szczapach działały jak magnes. Przy tym jakaś kolacyjka, niekoniecznie we dwoje i lampka winka, ech..... Pozdrawiam.

Gość jatezmam
u mnie w domu też jest kominek, mamy taki z płaszczem wodnym Makroterm, i jednocześnie grzany jest salon jak i woda. super rozwiązanie:)

Gość gość
a kominki steatytowe? warte są swojej ceny?

Gość Wimyk

Ja w kratki.pl znalazłam super kominek, który nie tylko ładnie komponuje się w pokoju ale jest bardzo ładnie wykonany. Takie rzeczy to ja naprawdę lubię, bo wiem za co płacę.