Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidkak45

Czy mozna zaufac takiej osobie

Polecane posty

Gość lidkak45

Czy mozna zaufac takiej osobie minelo ode tego 4 miesiace a ja sie denerwuje i caly cza o tym mysle co kiedys przeczytalam Mielismy zjechac do Polski z czego sie ucieszylam zaniedlugo mialam pracowac w Polsce ale jeszcze czekalam na dokumenty a moj chlopak chcial jeszcze pojechac na 3 dni jeszcze zagranice pozalatwiac sprawy nie pojechalam z nim prosil ale na mysl ze bede siedziala w domu bylo mi niedobrze powiedzialam ze ju tam nigdy nie pojade bo nie bede siedziala bez pracy a co on zrobil przez te 3 dni pisal z jakas dziewczyna na gg odczytalam skasowane archiwum i co sie dowiedzialam ze namawial ja zeby przyjechala nalegal pisal ze sam mieszka [mieszkalismy 4 lata a on potrafil tak do niej napisac ja dbalam o dom gotowalam sprzatalam a ten napisal ze mieszka sam to mnie najbardziej zabolalo myslalam ze mi peknie serce ] oczywiscie o mnie slowem nie wspomnial i tak ja namawial do spotkania nie doszlo bo ona nie zabardzo byla chetna on natomiast strasznie nachalny czy to mozna nazwac zdrada mimo ze sie nie spotkali.Przepraszal na poczatku zwalal na kolege ale to bylo jasne ze to on bo wyslal jej fotke i opisywal siebie itp, przepraszal i mowil ze kocha a jakies miesiac temu powiedzial ze tak zrobil po powiedzialam ze juz nigdy nie pojade zagranice[no ale to chyba oczywiste jak mielsimy juz na stale zjechac do Polski czy mozna mu jeszcze zaufac co dziewczyny zrobilbyscie

Gość lidkak45
nie wiem co robic bo boje sie ze to sie powtorzy

Gość
jak dla mnie mize nie zdrada a;le na pewno juz bymn mu nie zaufala, przeciez gdyby dziewczyna byla chetna doszloby do zdrady! zostaw go , powiedz mu o tym co wiesz i zostaw drania

Gość lidkak45f
czyli go rzucic mimo ze nie doszlo do zdrady

Gość bucharaa33
..

to że Cię nie zdradził to tylko i wyłącznie dlatego że tamta laska nie chciała się z nim spotkać, on na pewno nie poprzestanie na tym staraniu i prędzej czy później to z kimś zrobi...dlatego zostaw go, taki związek ze świadomością że druga połówka chciała zdradzić nie ma za dużego sensu

Gość lidkak45
jak go zostawie nie wiem czy sobie poradze

Gość mystery_cat
jak dla mnie, to była zdrada. czy zdrada to tylko seks? jakby facet przespał się z inną bez uczuć wyższych, pewnie bym mu wybaczyła. jeżeli jednak by ją adorował, kochał, czuł do niej cokolwiek i mnie okłamywał - nigdy. zdradził cię, kochana. kopnij go w tyłek. bo jemu na tobie nie zależy.

Gość lidkak45
Jak mu nie zalezy to po co mnie przepraszal i mowil ze kocha ?? Czy mam sie czuc winna ze to przezemnie tka zrobil bo nie chcialam z nim jechac tlumaczylam dlaczego nie chce jechac bo bede sie nudzila a on sowje to co nei hccesz ze mna byc ja tlmaczylma ze nie o to chodzi tylko ze on bedzie zalatwial spray a ja bede sie udzila w domu

Gość
bo faceci zdradzajacy zawsze tak robia? a co mial powiedziec , zrobilem to bo tak chcialem, nie czepiaj sie? jemu jest wygodnie w zwiazku z toba, po co mialby to psuc? zreszta i jej przeciez nie powiedzial o tobie, wiec chcial miec was obie pewnie... palant i tyle

Gość lillliiiiii
Kobieto ja mmialam tak samo. Mieszkalam z bydlakiem, kochalam go z calego serca (mieszkalismy za granica). A on potrafil rozmawiac z kolezanka i pisal jej, ze jest sam, ze teskni za ex......... Ciesze sie, ze przeczytalam jego wiadomosci bo pewnie do tej pory by mnie oklamywal, ze mnie kocha.

Gość ale swinia
ale świnia czyta czyjeś archiwum gg na pewno miał już ciebie dosyć i chciał sobie znaleźć inna bo ty jesteś tyranka i za bardzo go kontrolujesz

Gość lidkak45
Gdyby nie kontrola to nie wiedzialabysmy ze oni tacy sa myslalbym pewnie ze wszystko jest w porzadku