Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziawacecyna

wyszła mi straszna opryszczka między nosem a ustami -czy iść do pracy ?

Polecane posty

Gość dziawacecyna

taka straszna narośl bąblowa a pracuje w biurze ,co radzicie iść do pracy czy poprosić o wolne na jeden dzień ? boli mnie to strasznie bólem pulsującym , cierpię i wygląda z lekka obrzydlowie :-(

Gość NTGDHT
I TO MAS BYC POWOD DO ZOSTANIA W DOMU:O? tak bylo w gimnazjum,teraz jestes dorosla baba:O glupia pusta laluinia,mysli tylko o wygladzie:O

Gość ale przez jeden dzień
i tak Ci to nie zejdzie.

Gość danie z dannnego
uważaj tylko,żeby na pipkę nie przejszło

Gość dziawacecyna
opryszczka jest rozległa aż mam trochę usta zniekształcone mam pełne duże usta więc na górze aż sie wygięły boje sie że ludzie w pracy będą sie mnie brzydzić :-(

Gość anulka00o
proponuje wizyte u lekarza i jestem pewna ze zwolnienie ci da a leczenie tego swinstwa trwa okolo tydzien solidryzuje sie z toba ja dzis tez odkrylam "obcego"masakra ,ale od razu plasterki complet i do przodu.powodzenia;)

te plasterki na opryszczę to mozna sobie wsadzić w kieszeń... idź do lekarza, niech Ci przepisze Heviran lub Antivir - to specjalne leki na opryszczkę, tabletki a nie nic niedające smarowidła. W dwa dni sie polepszy bo inaczej to murowany tydzień noszenia tego paskudztwa!!!

Gość inez.czarna
Tylko, że heviran trzeba wziąć zaraz po zauważeniu pierwszych objawów, to wtedy mogą bąble nie wyskoczyć a jak już wyskoczą to szybko się zagoją także bardzo dobra taka kuracja jest.

Dobrze to sobie taką dłuższą kurację heviranem zrobić, żeby osłabić wirusa i zeby zupełnie przestał sie pojawiać :) A raczej uaktywniać

Gość inez.czarna
No najmniej to chyba z kilka miesięcy trzeba brać te tabletki, inaczej nie uśpimy wirusa na dłużej.