Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek___28

czy pozwalacie swoim facetom na...

Polecane posty

Gość Darek___28

biseksualne przygody? pod warunkiem oczywiście że się w żadnym nie zakocha, tylko sex tak dla odmienności i ciekawości? mam dziewczynę ale mam też ochotę na sex z facetem, nie wiem czy mam jej o tym powiedzieć czy zrobić to bez jej wiedzy? czy sex z osobą tej samej płci uważacie za zdradę czy tylko za ciekawą odskocznie od codzienności?

Gość kasia księżniczka
:d:d:d:d ŻARTUJESZ :d:d:d:d????? uważam ZA ZBOCZENIE !

Gość Darek___28
Ale dlaczego za zboczenie? Kocham kobiety, ale jestem ciekaw jak wygląda sex z innym facetem, co w tym dziwnego? Mnóstwo facetów tak robi.

Gość kasia księżniczka
dLA MNIE TO OBRZYDLIWE I ZBOCZONE :O Mam nadzieje , że w określeniu " mnóstwo " mój facet sie nie mieści :O i szczerze powiem , że bym z nim zerwała jeśli taka sytuacja miała by miejsce :O ps. nie jestem z typu dziewczyn pruderyjnych ALE to by mnie przerosło :O

niby nie taka zdrada jak z inną babką, ale jak ktoś napisła słusznie przede mna - seks to seks, czyli zdrada jesli to kobieta Twojego życia to kłopot, a jesli to związek najakiś czas to poczekaj na koniec tego związku, może wilk bedzie syty i owca cała, nie wiem nawet jeśli w rozmowie się zgodzi, to w praktyce ona sama chyba nie wie, jak by zareagowała

Gość fdgdhgdf
mój facet się brzydzi gejami, poprostu ich nie toleruje, więc nawet jakbym pozwalała na to , to i tak on by nie skorzystał. A z drugiej strony skoro Cię ciągnie do facetów to weź daj spokój sobie z kobietami!

Gość ostatnio był program
na TVN odnośnie biseksualistów. psycholodzy seksuolodzy i inni wypowiadali sie jednoznacznie. Niema biseksualistów jak ciągnie do chłopca to znaczy że jesteś kryptopedałem i z czasem to się nasili. Po prostu pedał to pedał! Pedale

Gość W zadnym razie. Ja jestem bi
i nie zdradzam go, wiec gdyby on to uczynil, rzucilabym od razu.

Gość jesteś zwykłym pedałem
Darek___28 Ale dlaczego za zboczenie? Kocham kobiety, ale jestem ciekaw jak wygląda sex z innym facetem, co w tym dziwnego? Mnóstwo facetów tak robi. co ty pierdolisz??????? jakie mnustwo??

Gość 70 kobiet myśli albo odbywa
stosunek z inną kobieta! to jest normalne ale nie Facet

Gość 70 kobiet myśli albo odbywa
miało być 70%

Gość ostatni Jacyków
powiedział do jagielskiego że jest Bi a ten na to czyli jesteś zwykłym Pedałem! :D:D

Ciekawa obserwacja socjologiczna... Wątków o tym, że kobieta chce się przespać z inną kobietą są tu dziesiątki. I cieszą się sporo popularnością. Ale jak facet napisał, że jest ciekaw jak to jest z drugim gościem, to już święte oburzenie, "obrzydlistwo" i "zboczenie". Cóż za konsekwencja... Odpowiadając na pytanie główne. Nie, nie pozowliłabym mojemu facetowi, żeby uprawiał sex z innym kolesiem. Nie pozwoliłabym również aby przespał sie z inną laską.

ja bym pozwoliła. "kochanie mozesz mnie zdradzić, ale TYLKO z mężczyzną!..." ciekawe jaką miałby minę :D :D :D :D