Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wii fit

Kto zna wii fit?

Polecane posty

Gość wii fit

j.w. jak oceniacie ta konsole? jak sie na tym gra? jakie wrazenia? jak to wyglada,jesli chce sie grac w kilka osob-trzeba dokupic jakies ekstra piloty/sensory? (bo w zestawie jest bodajze tylko jedna sztuka) prosze o komentarze

Gość wii fit
zeby nie bylo nieporozumien,bo chyba zle napisalam...nie chodzi o ta "deske" do jogi itd,tylko o wii fit sports,gdzie mozna grac w tenisa itd zastanawiam sie czy jest sens to kupowac,czy jest warte swojej ceny (grafika,gry,wrazenia itd)

Gość wii sport jest super
polecam

Gość wii sport
a moglbys/moglabys napisac cos wiecej? jakie wrazenia,jaka grafika, naprawde mozna schudnac z pare kg? ;) no i czy trzeba cos dokupic do standardowego zestawu czyli konsola,pilot i gra,jesli chce sie grac w dwojke/trojke/czworke?

Gość wii sport
nikt nic nie napisze? :(

m,uj koleka ma ta konsole trzeba sie namachać by pograć w tenisa lub co innego np prince of persja kupił czip za 200 zł i teraz sciaga z neta gry

kregle sa zarabiste!!!:D goraco polecam:) wrazenia takie same jak na normalnych kreglach.do tego uzywasz tylko tego "pilota"..no i boks tez super:D

grafika taka sobie,mi sie akurat tenis nie podobal,trzeba miec duzo miejsca do tego...wydaje mi sie,ze to po prostu kolejny krok po play station 2

wole grac na kompie niż na wii na kompie to 5 godzinach dopiero zaczyna mnie bolec ręce

Gość nie chłopak
a mi się podoba :) jeżeli chcesz grać np. w tenisa w dwie osoby, to musisz dokupić drugiego pilota, bo o ile dobrze pamiętam w zestawie jest tylko jeden. Do kręgli wystarczy jeden pilot, po prostu go sobie przekazujecie. Lubie też wii resort, szczególnie pinponga, kajaki i miecze. Ogólnie wg mnie wii, to świetna zabawa :)