Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfrufirhfr

czytam to forum z ciekawości i pękam ze śmiechu

Polecane posty

Gość rfrufirhfr

normalnie same pieknosci tu siedzą. Tylko jedna sie licytuje przez drugą która jest ładniejsza. a najbardziej mnie śmieszy jak laska twierdzi ,że nie ma powodzenia bo faceci się jej boją ,albo jest za dobra i za piękna dla facetów i dlatego jej nie doceniaja bo wolą te gorsze i brzydsze. buhahahahaha

Gość ladaco na obiad miałeś iść

Gość prznudzasz
widzisz to co chcesz widzieć zapewne jako płytka osoba wyszukujesz tylko tematy płytkie i te cię pasjonują i podniecają mądra osoba nawet nie reaguje na coś takiego i szuka na forum dyskusji na swoim poziomie

Gość hahahhahaha
Sobie wyobraź, że też ryje z nich:D:D:D To nic innego, jak rekompensowanie swych braków, niedoborów, niedowartościowania. Wychwalanie samej siebie, to bardzo pusta cecha!!

Gość rfrufirhfr
no i sorry ale jakos trudno mi w to uwierzyc żeby te laski były takie piekne jak piszą ;) to śmieszne sie staje ile sa na ten temat napisać żeby tylko udowodnic komus( i chyba sobie) ze tak jest. Kto nie ma kompleksow nie potrzebuje wychwalac swojej urody na forum i udowadniac sobie i innym dlaczego nie ma sie powodzenia . zal...

Gość hahahhahaha
Popieram autora!!!

Gość rfrufirhfr
i laski jeszcze jedno : faceci NIE boją sie pieknych i /lub mądrych kobiet! nie oszukujcie same siebie. ladna dziewczyna zawsze ma powodzenie

Gość a niech sobie udowadniają
świat jest nastawiony na kult ciała za wszelką ceę to i nie dziwne, że młode, niedoświadczone dziewczyny popadają w kompleksy i próbują sobie z tym radzić na wszelkie sposoby mądry to zrozumie a dureń założy właśnie taki topik i będzie się z tego nabijał czasem trzeba jednak nieco rozumu, by zrozumieć ludzkie słabości czasem trzeba nieco mądrości, by nie okazać się zwykłym durniem, który nic pożytecznego prócz nabijania się nie potrafi tyle do nierozgarniętego autora topiku...

Gość cosmopoltan 25
a nalepszy temat ktora ma ciemna karnacje i o dziwo...wszystkie heheheh,tylko ze polowa z nich to solar a reszta pewnie blade kejzy:):D:D

a nalepszy temat ktora ma ciemna karnacje i o dziwo...wszystkie heheheh,tylko ze polowa z nich to solar a reszta pewnie blade kejzy :):D:D

Gość rfrufirhfr
nabijam sie bo dla mnie oszukiwanie samego siebie jest zalosne..

Gość bernadetttkaaa
Autorka ma racje. Laski tłumaczą, że nie maja powodzenia/faceta, bo: 1.sa za ladne i faceci sie ich boja 2.sa zaladne i faceci sie boja, ze one ich zostawia lub zdradza 3.sa za inteligentne i faceci sie boja tez inteligencji 4.sa za bogate i wspaniale niezalezne i facecinie lubia byc pod tym katem gorsi 5.jest jakis facet, ale nie chce z nia byc, nie dlatego, ze ma ja w dupie, ale dlatego, ze... uwaga.. BOI SIE ZAANGAZOWAC buahaha (to jest herezja roku, a jednoczesnie najwspanialsza i najlepiej dzialajaca sciema na laski) Tez jestem kobieta, ale nie jestem naiwna. pozdrawiam.

Gość nabijasz się bo
płytki/a jesteś autorze, ot co znikam stąd, bo szkoda czasu na takie pierdy a tobie radzę, pomyśl, przemyśl, zmądrzej... bo stawiasz się niżej o kilka poziomów niż te laski bye!

Gość bernadetttkaaa
a ja jestem kur... blada jak sciana blondyna, chyba sie potne;O hyhy

Gość frentii
Mnie tez smiesza posty samotnych kobiet, ktore zawsze w pierwszym zdaniu pisza, ze wszyscy mowia jakie to one piekne, a przeciez powszechnie wiadomo, ze faceci kochaja brzydule:D

Gość bernadetttkaaa
dokladnie. Texty, ze kolezanka taka brzydka, a ja chce jakis facet, a jej takiej pieknej nie chce, hehe. Nie wezmie pod uwage, ze albo kolezanka jest fajniejsza, albo po prostu ze ta jej uroda to po prostu bzdura!! woli gadac, ze ten facet wybral brzydka kolezanke, bo boi sie jej i jej wspanialej urody

Gość rfrufirhfr
no dokladnie. Jeżeli ładna dziewczyna chce mieć faceta i go szuka( wychodzi gdzieś czasem np na imprezy) to po prostu NIE MOŻlIWE żeby go nie znalazla ( albo żeby przynajmniej nie pojawili się kandydaci jeśli jest wybredna)

Gość .T
Faceci, lubią dziwki, a potem narzekają, że ich zdradzają. Albo jeden pisał, że uderzył laskę. a mówią, że kobiety nie wiedzą czego chcą..