Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stupidgirlme

to jakaś chora paranoja

Polecane posty

Gość stupidgirlme

Mój facet powiedział mi wczoraj, po moim uprzednim zapytaniu, że spał z 16 dziewczynami :| co ja mam o tym sądzić?! teraz czuje do niego wstręt, przecież on ma dopiero 19 lat! Miał do mnie pretensje, o 4 facetów, a sam co sobą reprezentuje? .. upokorzył mnie tym :|

Gość liberal girl
i po co było o takich sprawach gadać w ogóle? :O

a czym Cię upokorzył ?...przecież to jego przeszłość wiec nie masz prawa mieć o to do niego pretensji tak jak i on nie powinien Ci robić jazdy o tych 4 facetów chociaż przyznaję że jak na wiek 19 lat to ma niezły wynik...ale jakoś wierzyć mi się w to nie chce

Gość stupidgirlme
no tak, skąd ja wiedziałam, że ladaco tutaj napisze. po co gadać? a mam być z kimś , o kim nie wiem takich rzeczy?

Gość stupidgirlme
Czemu mnie upokorzył? Bo wcześniej też się spotykaliśmy, i od tamtego czasu takie coś :| no błagam, chyba każdą dziewczynę by to trafiło.

takich rzeczy nie powinno sie wiedziec...kropka.albo przyjmujesz to z rozsadkiem albo zachowujesz sie jak dzieciak i robisz jemu wyrzuty tak jakby od narodzn mial wiedziec ze bedzie z toba i nikogo przed tym nie puknac.trzeba z tym zyc.

no skoro wcześniej się spotykaliście była przerwa a on w tym czasie aż tak zaszalał to rzeczywiście miało prawo Cię trafić a jak długa była ta przerwa w której przeleciał aż 16 dziewczyn ?

Gość stupidgirlme.
wliczal swoje 2 rece i 6 par rak kolegow:classic_cool: