Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinawystraszona

Problem z aplikacja globulki dopochwowej

Polecane posty

Gość Karolinawystraszona

Witam, mam duzy problem gdyz mam zapalenie, na ktore przepisano mi gynalgin. Problem w tym ze boje sie aplikowac lek. Nie mam odwagi zeby samodzielnie wprowadzic cos do pochwy, tymbardziej na dlugosc alego palca. Dotyczy to tylko samodzielnego aplikowania :) Czy znacie jakies sposoby by zrobic to w miare bezbolesnie i sprawnie? Czy istnieja jakies mniej inwazyjne sposoby leczenia? Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam Karolina

Włóż globulkę do pochwy i wepchnij ją na głębokość równą pełnej długości twojego środkowego palca u ręki.

Jedyne co Ci moge poradzic, to polz sie na podlodze z nogami zgietymi w kolanach, rozluznij i laduj:)

Jedną nogę postaw na krześle albo na sedesie... rozluźnij się i środkoweym palcem będzie ci naj wygodniej... tylko nie kucaj bo cięzko będzie ci włożyc. bo przy kucaniu masz tak jak przy parciu..

Gość daj swój adres na gg.
Moge wkładać Ci globólki i co innego, jak wyleczysz brzoskwinkę, tylko podaj adres na gg. chętnie przyjadę i będę Ci wkładał globulki.

Gość Karolinawystraszona
a moze znacie jakis alternatywny lek do gynalginu, ale doustny?

Boże bierz to co kazał Ci lekarz.... Jacieee zrób to jak z tamponem, ehhhhhhhhh.......