Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuulwersowanaa

jestem w szoku!!!! jak tak wogóle można?!

Polecane posty

Gość zbuulwersowanaa

no więc, byłam wczoraj na urodzinach znajomej, wszystko było fajnie, pięknie, lecz w pewnym momencie zachciało mi się siku, więc pytam się jej gdzie łazienka, ona mówi, że na górze, ide na góre i widzę, że w toalecie pali się światło, a drzwi są lekko uchylone, pomyślałam, że pewnie jakaś dziewczyna poprawia makijaż czy coś, więc otwieram drzwi, a tam... para uprawiająca seks! zamurowało mnie! stanęłam jak wryta, a im to widocznie nie przeszkadzało bo pieprzyli się nadal jak gdyby nigdy nic, jedynie dziewczyna ruchem głowy oznajmiła, że mam wyjść i zamknąć drzwi, więc wyszłam i poszłam na dół... jak tak można?! a na dodatek ta dziewczyna uprawiała seks z obcym facetem, przecież dopiero co się poznali na tej imprezie, a wiem to dlatego, że moja znajoma przedstawiła ich sobie, nie dość że z obcym facetem, to jeszcze w obcej toalecie, gdyby to była moja impreza i mój dom to wywaliłabym ich z domu na zbity pysk!!!!

Gość Prowokacja strata czasu

Gość Zagranicznique
A do kosciola chodzisz tylko raz, czy dwa razy, w tygodniu? Co Cie obchodza inni? Zyj swoim zyciem. P.S. prowokacja.

Gość buahahhahahaha
o kurwa mac :O no widzisz są takie parapety na swiecie

Gość zbuulwersowanaa
wymyślam takie historyjki z braku partnera i sexu :(

Gość to wcale nie jest prowokacja
:classic_cool:

Gość jak złapie syfa to
sie nauczy nie dawac dupska byle gdzie

Gość zbuulwersowanaa
niech się pie.przą, ale u siebie w domu, a nie w czyjejś toalecie i to jeszcze na czyiś urodzinach, trzeba naprawdę nie mieć za grosz wstydu i godności (niektórzy niestety nie wiedzą co oznacza te słowo)

Gość zbuulwersowanaa
zbuulwersowanaa wymyślam takie historyjki z braku partnera i sexu to był denny podszyw

Gość zawsze mam raaacje
takie dziewczyny to prawdziwe szmaty, nadające się tylko do jednego

Gość ...bleffff...
jak nic prowo szkoda czasu na dalsze czytanie :P

Gość ja raz kumpele prawiewyjebałam
jak przyłapałam ja przed domem ( dom na wsi)) i robił jej minete;/...koleżanki mnie trzymały bo bym jej najebała( dzieki niej opinia poszła po wsi i ja mialam przejebane) pojechalysmy tam na wakacje, mieszkam w mieście, ryczała chyba z 2 h zanim wogole sie odezwałam do niej, była zadyma ze pół wiochy słyszało, ręke bym jej rozwaliła bo próbowałam zamknac drzwi a kumpele mnie próbowaly powstrzymac a ona na sile próbowała wejść...zjebałam tego chuja też i powiedziałąm niech ją zabiera i u siebie wydupczy i ze oboje maja wypierdalac z mojej ziemi , olał ją...zaufanie straciłam do niej ( znalysmy sie 15 lat i nie wiedzialam wczesniej ze tak sie zachowuje- widac czasem trzeba byc w danej sytuacji aby sprawdzic człowieka)...nigdy wiecej nie pojechała z nami tam...ale ludzie pamietają...

Gość to wcale nie musiii byc prowo
oj żebyście się jeszcze nie zdziwili jakie kurwy i jacy frajerzy są na tym świecie, sama znam takie 'przypadki', a autorce współczuję, że widziała takie coś

Gość popieram zbulwersowaną
To obleśne... :S Zero wtydu!!! Niestety i tacy chodzą po swiecie....

Gość zbuulwersowanaa
ta znajoma to ateistka, więc miała gdzieś, że był 1 listopad, poza tym to nie było jakieś huczne przyjęcie

Gość żal.pl...

Gość tusiaa w czerwnonych majtach
o ja bym chyba na miejscu ich opieprzyła :/

Gość powiedziałaś o tym
włascicielce tego domu, autorko topiku?

Gość nie widze w tym zdarzeniu
nic zdrożnego ani bulwersującego, czy komuś stała sie krzywda?

Gość zbuulwersowanaa
nie, nie mówiłam nic, po prostu głupio było mi powiedzieć, że ten i ta pieprzyli sie w toalecie, poza tym właścicielka domu nie jest bliską mi osobą, gdyby to była jakaś dobra znajoma to pewnie bym powiedziała

a mnie zastanawia , zakładając oczywiście że to prawda, czy ta para specjalnie zostawiła drzwi otwarte? bo perspektywa nakrycia ich dodatkowo kręci? no ae to by było troche dziwne skoro dopiero co się poznali. pewnie pijani byli i zapomnieli w pośpiechu zamknąć. dlaczego nie zrobiła zdjęć przez dziurkę od klucza albo jakis filmi trzeba było nagrać...eh nie myślą ludzie w ogóle:O🖐️

Gość kolejna pusta laska
która musi karmić się życiem innych

Gość nie rozsmieszaj czleku
'' nie widze w tym zdarzeniu nic zdrożnego ani bulwersującego, czy komuś stała sie krzywda?'' widocznie nie wiesz co znaczy zachowywać się odpowiednio i nie wyniosłeś/aś z domu kultury, ty na pewno cieszyłbyś się gdyby w twoim domu w dniu twoich urodzin i w twojej łazience jakas para się ruchała, taaa

Gość zbuulwersowanaa
Zasadniczo to wieczorami nie mam czasu na chłopaka bo przebieram się za wieszcza Panoramixa i wygłaszam płonne przemówienia do Galów (tzn. ludzików z kasztanów poustawianych na oknie ) :classic_cool:

Gość nie widze w tym zdarzeniu
pewnie że mi to by nie przeszkadzało . Mam kamerkę HD , a amatorskie ruchańsko jest w cenie :D

Gość a ja wcale nie uwazam
ze to prowokacja, sa ludzie i ludziska

Gość ewrewew
"'' nie widze w tym zdarzeniu nic zdrożnego ani bulwersującego, czy komuś stała sie krzywda?''" no wlasnie, przeciez zawsze mozna zrzucic wine na bledy mlodosci a jak kiedys wyjdzie na jaw to powiedziec, ze to bylo kiedys, a liczy sie teraz.