Komediant 0 Napisano Listopad 2, 2009 Przeżyła szok, gdy dowiedziała się, że jej mąż ma romans. Cierpiała zastanawiając się, jak on mógł jej to zrobić i w czym "ta trzecia” jest od niej lepsza. Potem okazało się, że mąż zdradził ją z mężczyzną. I to do niego odszedł. „Jestem gejem. Zawsze czułem, że coś jest nie tak. Myślałem, że uda mi się to stłumić, przepraszam” - usłyszała. Po dwunastu latach małżeństwa wreszcie poznała prawdę. - Kiedy ktoś, kto był dla ciebie całym światem odchodzi, to jest to największy koszmar. Ale kiedy dowiadujesz się, że całe wspólne życie było kłamstwem, a ty byłaś tylko „przykrywką”, to tak jakby świat runął ci na głowę – mówi Justyna. Jej małżeństwo, choć bez porywów miłości, wydawało się zgodne i spokojne. - Teraz nie wiem nawet, czy mąż kiedykolwiek mnie pragnął, gdy się ze mną kochał. A mamy dwoje dzieci – mówi. Ilu jeszcze takich kryptogejów żyje w Polsce ? Mają żony, dzieci, udają że są hetero...a tymczasem... Takie sytuacje dotyczą jednak również wielu lesbijek, które swoją prawdziwą orientację seksualną odkrywają często dopiero gdy są już w związku z mężczyzną a nawet mają z nim dziecko. Gdy zdają sobie sprawę z faktu bycia lesbijką, rozstają się z facetem i wiążą z kobietą. Obecnie około 20 tysięcy dzieci w Polsce jest wychowywanych przez Panie które żyją w nieformalnych związkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach