Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingerssa24

Co myślicie o facecie Koziorożcu ?

Polecane posty

Gość gingerssa24

Pozanałam jednego takiego, jest przystojny, zabawny i niezwykel inteligentny, ale jest też bardzo zamknięty w sobie... Macie jakieś doświadczenia z facetami spod tego znaku ?

Gość mamy mamy
mamy 3 lata zwiazku z koziorozcem ;p nie bardzo wierze w znaki ale jezeli Ci to pomoze ;p no wiec tak bardzo uparty ale to bardzo bedzie szedl w zaparte chocby nie wiem co ;p w sumie czuly i opiekunczy ale jednak zawsze interesowny, nigdy do konca go nie poznasz bo potrafi zaskoczyc nie koniecznie pozatywnie, hmm co tam jeszcze ogolnie dziwny czlowiek albo sie go lubi albo Cie drazni, zbyt pewny siebie i egoistyczny,ale to wychodzi dopiero po blizszym poznaniu bo jest bardzo sprytny i nie widac jego zlych cech na poacztku:P ogolnie to wydawalo mi sie ze znam czlowieka i ze jest to taki typ ktory jest wierny okazalo sie jednka inaczej bo po prostu ku mojejmu ogromnemu zaskoczeniu zdradzil mnie,

Gość julcia4434
Ja mam z panami kozami dobre doświadczenia. Właściwie to z panem kozą i doświadczenie. Mój mąż jest koziorożcem i nie zamieniła bym go na nikogo innego. Owszem jest dość skryty, ale to pozory. Jak pozna się go lepiej i pozwoli się na siebie otworzyć to okazauje się bardzo ciepłym mężczyzną. Taki jest mój Mareczek. I mogę na nim polegać. Jest jak opoka.

Gość .. ... ..........
A baby ciągle wierzą w horoskopy. Żal.

Gość mój mąz koziorożec
uparty, zawsze musi mieć racje, pracowity, obowiązkowy, trochę chciwy, wiele robi na pokaz jak kocha to do szaleństwa (to widać), rodzina najwazniejsza...