Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona...

co robic??

Polecane posty

Gość przestraszona...

chcialabym prosic was o rade Czesc Jak miałam 13 lat zostałam zgwałcona.... facet ktory to zrobil mial wtedy 25 lat.... meszkal 3 ulice dalej.... oczywiscie odsiaduje wyrok .... powinien wyjsc w 2014 roku ale pewnie wyjdzie predzej:( przez dlugi okres tutaj nie mieszkałam teraz mam trudna sytuacje rodzinna i musialam tutaj wrocic :( obecnie jego znajomi sie mszcza:( twierdza ze to wszystko to moja wina... a teraz bardzo sie boje bo mam małe dziecko :( jak mam teraz wychodzic z domu :? zgłaszałam juz to na policje niby spisuja zeznania.. ale nic sie nie zmienia :( co mam robic? jak zrobia krzywde mojemu dziecku ? jak ide po ulicy to mnie zaczepiaja wyzywaja od najgorszych :( pomocy

Gość jbdjknm
dziecko a lekcje już odrobiłaś

Gość przestraszona...
nie jestem dzieckiem :(

Gość przestraszona...
czy jest tutaj ktos kto moglby mi sensownie doradzic ?

Gość opopopop
Ja myślę, że powinnaś próbować przenieść się gdzieś indziej. Bo oni raczej spokoju Ci nie dadzą. Choć z drugiej strony to raczej oprócz wyzwisk nic Ci nie zrobią.

Gość przestraszona...
to jest tak ze kiedys zdarzyło mi sie im mnie pobic ... teraz raczej wyzywaja ale jak pojda np po piwku i wyzywanie im nie wystarczy ? przeprowadzic sie moge dopiero na przyszle lato .... a to jeszcze sporo czasu...

Gość przestraszona...
???