Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie śpiąca Magda

ciągle chce mi się spać

Polecane posty

ranyyy - nie wiem co się ze mną dzieje!! Ostatnio wiecznie chce mi się spać. Mogłabym tylko leżeć w łóżku i spaaaaaaaać. Co prawda zmienił się ostatnio styl mojego życia, ale niemożliwe, by to aż tak dało się we znaki!! jak sobie radzicie z wieczną "chcicą snu"?! U mnie to czasami jest nie do opanowania - powieki robią się ciężkie i po prostu - zasypiam!!!!

nie badałam... a prawda jest też, że ostatni raz badania krwi robiłam... hmmmm ponad 2 lata temu, może faktycznie powinnam to sprawdzić (tak na wszelki wypadek)?

Sprawdz, koniecznie... Mozesz miec cukrzyce. A zauwazylas, ze wiecej pijesz, czy cos szczegolnego dzieje sie z Toba, Twoim cialem/ psychika? Oczywiscie nie mowie,ze masz cukrzyce, ale mozesz miec. Ile masz lat?

ja mam to samo, usnąć mogę wszędzie, w autobusie, w pracy, na zajęciach, czasem jest to tak silne że nie mogę się powstrzymać i budzę się co kilka sekund i na nowo zasypiam:/ mam strasznie niskie ciśnienie i myślę że to może być od tego spowodowane, trzeba by było się iść przebadać u lekarza ale nie chce mi sie do niego ruszyć:/

mam 25 lat, piję więcej (ale to raczej z rozsądku, bo wcześniej piłam bardzo mało i miałam przez to inne kłopoty), wstaję wcześniej - więcej pracuję, kładę się później (ale wszystko "w normach") - niemożliwe żeby organizm aż tyle się przyzwyczajał :/ Ciało - trochę utyłam ;) ale zwalam winę na tabletki hormonalne, aaa psychika - nerwowa jesteeeem, ojjj taaak!! kurcze - chyba muszę sobie kupić jakieś witaminki :D

też kiedyś miałam niskie ciśnienie - teraz niestety nie mam jak tego kontrolować, a śpię zazwyczaj około 6 godzin (minimum)

ja muszę spać 8 godzin inaczej w dzień jestem jak chodzący trup, też około 2 lata temu miałam badany poziom cukru i był w normie, więc najprawdopodobniej to nasze "przymulenie" spowodowane jest niskim ciśnieniem