Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lajla000

Farba ultrarozjaśniająca włosy wczesniej rozjaśniane. pomocy

Polecane posty

Gość Lajla000

a wiec proszę o pomoc. a minowicie mam takie pytanie czy sa jakies farby ultrarozjasniajace do wlosow ktore juz wczesniej byly rozjasniane?chcialam zaznaczyc ze mam wlosy koloru sredni braz ale chciala bym je minimalne rozjasnic . jsli jest na to jakis sposob prosze o rade.

Gość Lajla000
nikt mi nie pomoze?

Gość Lajla000
:(

Gość Anq25
Jak masz włosy swoje naturalne bardzo ciemne i są rozjaśnione one do brązu to możesz je kolejny raz rozjaśnić...i będą jaśniejsze...ale jeżeli były farbowane na jakiś jasny odcień brązu to dupa...farba farby nie rozjaśnia i trzeba najpierw zrobić dekoloryzację specjalnym preparatem...raczej nie domowym sposobem...bo skończysz z pomarańczowym odrostem i przetlenionymi końcami...

Gość Lajla000
a no wlsnie tu jest problem farbowalam wlosy 3 lata na czarno teraz je rozjasnilam do sredniego bazu ale chciala bym ciemny blond :)

Gość japko-japko
Jak chcesz rozjasnic cale wlosy tylko o pare tonow to polecam garnier nutrisse, te wsyztskie blondy ultrarozjasniajace. z tylu na probniku pokazuje,co ci wyjdzie jak polozysz na braz ;p u mnie sie od zawsze sprawdzalo, gdy farba wyszla za ciemno. ja polecam ;)

Gość Anq25
Nie słuchaj japka...spalisz włosy...jak mialas czarne to uzyskanie platynowego blondu graniczy z cudem. To jest zabieg trudny nawet dla fryzjera na profesjonalnych produktach...no chyba że dla ciebie nie robi różnicy czy włosy sa zdrowe i podobaja ci sie spalone strączki...Jak ktos pisze ze zrobil z czarnych jasny ładny blond i nie zniszczył włosów i to jeszcze domowymi metodami...to chętnie go zatrudnię bo widać jest magikiem i talentem nad talentami...no chyba, że jest idiota ktory nie widzi roznicy pomiędzy sianowatymi żółtymi włosami a pięknymi zdrowymi platynowymi pasmami...

Gość Anq25
Mialo byc "tobie nie robi róznicy a nie dla ciebie:D"

Gość Anq25
"tylko o pare tonow"...jak PARĘ tonów to nie "TYLKO"!