Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikulenkaaaaa

PROSZE O POMOC!

Polecane posty

Gość mikulenkaaaaa

Czy jest jakas mozliwosc, jesli moj chlopak majac jakies ilosci preejakulatu na palcach (nie orientuje sie teraz czy bylo ich duzo czy nie) robil mi tzw "palcowke" i czy jesli nalozyl odwrotnie prezerwatywe, a potem zalozyl ja wlasciwie? :( [dodam, ze qwczesniej piescilam go oralnie i preejakulat był] :(( martwie sie bo NIE MAM zadnych objawow do okresu (czyli bol piersi ok tydzien przed, wypryski na twarzy, bol jajnikow.. jedyne co to powiekszyly mi sie piersi) . czytalam tez ze branie antybiotyku forcid opoznia okres a ja brakalam takowy przez tamten tydzien. okres powinnam dostac jakos 6,7.. prosze o wypowiedz :(

Gość yoyoyo77
wg mnie to nie mozliwe, bo preejakulat nie zapladnia.. jesli juz to plyn ejakulacyjny, ale facet ma go na sama chwile przed wytryskiem , tym prawidlowym juz :)

Gość mikulenkaaaaa
prosze o wypowiedzi :((

Gość mikulenkaaaaa
czy jest ktos kto jeszcze moze sie wypowiedziec? ;/

Gość verita veritatis
Co za pytanie, istnieje taka ewentualnośc, ze moglas zajśc w ciążę. Zawsze kiedy jest kontakt z nasieniem mężczyzny, a ty masz dni płodne można zajśc w ciążę. Więc juz może nosisz pod serduszkiem mały jednoczący waszą miłośc prezent. ;-)

Gość desperatka23
ja mam podobne zapytanie ,wczoraj kochalam sie z narzeczonym i mialam sluz plodny , a dzis juz go nie mam ...sluz mialam tylko 4 dni .wczoraj troszke nasienia dostalo sie we mnie ,czy ryzyko ciazy jest duze ?

Gość verita veritatis
Tak, ryzyko zajścia w ciążę jest duże. Ale nie zamartwiaj się - jesli to twój narzeczony, to przeciez weźmiecie slub i razem wychowacie wasze maleństwo.

Gość desperatka23
alez ja sie nie zamartwiam ,jak bedzie to bedzie ... i powiem nawet ze bym sie cieszyla :P i to bardzo ,to by byl znak :P a tak powaznie ,czy obecnosc sluzu plodnego nie byla za krotka ?

Gość verita veritatis
W ostatnim dniu tak zwanym szczytowym sluzu moze być mniej... A to przeciez dzień owulacji