Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak25

bez bielizny

Polecane posty

witam mam 31 lat i dzs bylam caly dzien w mini bez majtek nawet w sklepie bylo bosko Nie ukrywam ze zdarzylo mi sie kilka roazy robic takie male pokaziki dla mojego faceta I czasmi przypadkiem widzial to nie tylko moj facet

No to zadzroszcze tym facetom ktorzy mieli okazje to zobaczyc:D Mysle ze tetno to dobijalo to 200 bo to bardzo pociagajacy widok:D

Gość Madraaala
Lepiej robić takie pokazy w domu, albo - jeśli już naprawdę macie na coś takiego ochotę - to wtedy, gdy jest ciepło. Bo jeszcze sobie conieco przeziębisz i wtedy będzie Cię nago oglądał inny facet - lekarz ginekolog albo kto xP

Oj o tym to juz niechcialem wspominac,niezbyt rozsadnie o w listopadzie paradowac w miniowce bez majtek,ale co facetom zrobilas uprzejmosc to powinni Cie calowac po stopach:D

niema tak zle u nas jest cieplo chcialam dodac ze te mini ma 20cm jak sie schylam czy kucam to wszystko widac a mam tylko cieniutki pasek na cipce niema rajstop muwie wam jaki odlot

Gość hahabaha
Każdy lubi co innego. Ja bym tam bez gaci w miniówce nie paradowała jak jakaś blachara

kazdy lubi to co lubi w sumie nierobie nic zlego kocham meza a jak jemu sie to podoba to niech ma

Ja bym nienazwal tego blacharstwem... Kazdego kreci co innego,jezeli to lubisz to jak najbardziej chodz bez majtek:D i rzeczywiscie to niezapomniany widok,nie tylko dla meza,rowniez dla przypadkowych meszczyzn:D

tak jestem odwazna to nic takiego jutro ide do sklepu po buciki ale bedzie ubaw znow to tylko cipka

dziekuje Demonio to muj wybur a inni tez niech sprobuja to jest super dla samej sobie pokazuje to co inni nie moga no nie wszyscy

Widze ze juz majtki niebeda Ci w ogole potrzebne:P To niech Ci maz porobi zdjecia i bedzie jeszcze bardziej ekscytujaco:D

tak jestem odwazna to nic takiego jutro ide do sklepu po buciki ale bedzie ubaw znow to tylko cipka

jak teraz siedze i pisze to jestem tak podniecona jak nigdy do tad jestem od wczoraj na waszej stronce i jest super a wszystkie majtki wyzucil mi muj maz teraz to smieci pszekonal mnie i poczytalam co nieco wasze opowiesci nigdy majtek dopuki jestem mloda

Gość travec
Zajebista prowokacja... Koleś siedzi z gaciami zsuniętymi do kolan i wali gruchę Nakręca się i co chwilę podnosi temat... Koleś, zwal sobie wreszcie i idź spać, jutro przecież trzeba do szkoły iść

"Nie ukrywam ze zdarzylo mi sie kilka roazy robic takie male pokaziki dla mojego faceta I czasmi przypadkiem widzial to nie tylko moj facet'' ...dla swojego faceta można, ale nie dla obcych...bo to jest już dla mnie dziwkarstwo :)

super zdjecie wielbicielko piotrusia to stwierdzil muj maz i pyta jestes bez majtek

Zadałem te pytanie autorce tematu bo o ile wiem słowa: cyt. "muj", "dopuki", itp. pisze się przez "ó". Rozumiem, że może nie chciała używać polskich znaków, ale mogła chociaż słowo "pszekonał" napisać jak należy. Język polski jest trudny, ale przez te kilka lat szkoły można się nauczyć chociaż elementarnych zasad ortografii.

Swoją drogą bardzo ładne zdjęcie Wielbicielko Piotrusia. :D

Zgadzam sie...WIELBICIELKO PIOTRUSIA zdjecie robi piorunujace wrazenie:) Pozdrawiam..a rzeczywiscie autorka nie wysilila sie podczas pisania swoich wypowiedzi:/

Gość Pomarańczowy jest THE BEST
TRAGEDIA!!! Normalnie tragedia na miarę TYTANICA!!!