Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmaalogś

PROSZE O ODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość mmmaalogś

hmmmmmmm moje 1 pytanie i pewnie i tak mnie zbesztacie za calosc ale coz :( uprawialam pettin w polowie wakacji od tego czasu mialam juz 3 okresy teraz na dniach powinnam miec 4 czy mozliwa jest ciaza ?

Gość fffffffffffffffffff
up up up

Gość oszlalas
skoro miala 3 okresy to nie mozesz byc w ciazy

Gość Michal Marchlewski
Ależ oczywiście, że jest możliwa :) GRATULACJE!!!

Gość do michala
i po co piperzysz glupoty???????? wlasnie przez takich jak ty powstaja kolejne tematy, jestes zalosny zycze ci zebys to ciebie spotkal taki przypadek małgoś :) nie boj sie to nie jest mozliwe :)

Gość zgggadzam sie

Gość Michal marchlewski
Jest mozliwe aty gupia jestes ha ha

Gość do michala
a co ty mozesz wiedziec chlopczyku po 1. podczas ciazy moga wsytąpować jedynie plamienia do 3 miesiąca a po 2. poucz się biologii ;) bo ciąże przerabia się w 2 klasie gimnazjum ;)

Gość kasiar90
Nie martw sie to jest nie mozliwe moze to jakies zaburzenia albo po prostu stres...:) Na 100% nie jestes w ciazy:)Malgosia poczekaj kilka dni i napewno dostaniesz okresu:):) A ty MARCZEWA ......wiesz zal mi Takich ludzi:) Wdze ze kazdy Ci moze wpi**dolic taki kozak wielki....ahha):) wiec szukasz tutaj zaczepki bo Tylko Tu nikt Ci nie wpie**przy:) Myslisz ze swoimi zalosnymi tekstami nadrobisz ale jestes NIKIM wielkim zerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hhahah:)

Gość mmmaglos
dziękuje :( strasznie sie martwie ale taka juz jestem ze przezywam na zapas ...........

Gość 1988 o.
pettin petting kolejna osoba ktora lubi sie czepiać ehh

Gość gjghjghjhjghjghhjghghghjhj
skoro osoba zakładająca taki temat nie wie ,że poprzez "petting" nie można zajść w ciążę to czy jest Ona pewna ,że wie co "uprawiała"?

Gość 1988 o.
a nie rozumiecie ze to pewnie byla literówka?? Boże widzisz a nie grzmisz, banda oszołomów umiejąca oceniać ludzi jedynie przez pryzmat monitora.

Gość verita veritatis
Mialaś 3 okresy, ale czwartego mozesz nie dostać, bo możesz byc w ciąży...

Gość co za bajki..
tak mialaby 4.... to by nie dostala 5 bo mogl;aby byc w ciazy ? a potem 6 7 prosze cie ! nie pleć głupot bo aż żal czytać w ciazy mogą byc jedynie plamienia a jets to naparwde rzadkie ! ze praktycznie nie wsytępujące poza tym gdybys miala 3 okresy i bylabys w ciazy to pomysl gdzie utrzymaloiby sie dziecko ? nie słuchaj tej bandy idiotów ktorzy mowią o okresie w ciazy ! to jest istna bajka ! wierz mi jestem na 2 roku medycyny ;)

Gość dsfsfsdf
co ty pieprzysz ?! że nie można być w ciąży i mieć okres ?! można. 2 rok medycyny to jeszcze zółtodziobem jesteś. Moja znajoma miała przez pierwsze 3 miesiące ciąży okres. Gdy jej zanikł, to lekarz powiedział: gratuluję, jest pani w 4 miesiącu ciąży. wpisz sobie młoda lekarko w google czy można mieć okres i być w ciąży. PS. generalnie to prowo. Jak można przez petting, czyli pieszczenie ręką narządów płciowych zajść w ciążę ;)

Gość jestes chorzy
GDZIE OKRES W CIĄŻY? :||||||||||||||| halo? okres w ciązy równa się z poronieniem ! mogą byc jedynie plamienia tak słuchajcie kolezanek cioci wujów kuzynek i babć napewno wam powiedza tyle co nic. aż jest nie dobrze czytając takie bzdury ! a poza tym od pettingu mozna zajsc w ciąze np jak wprowadzis palcem sperme lub płyn

Gość jaja sobie
robisz juz bylten temat niedawno

Gość istna paranoja
- nie jestes w ciazy nie sluchaj debili

Gość dncfjirfnvgtgh
nie

Gość fgfdg
a poza tym od pettingu mozna zajsc w ciąze np jak wprowadzis palcem sperme lub płyn - tak, szczególnie płyn hamulcowy ;)