Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dla mnie masz stajla

Jak to jest ze studiami zaocznymi,jest luz czy nie?

Polecane posty

Zacz臋艂am niedawno i jak sobe pomy艣l臋,偶e mam tam je藕dzi膰 co 2 tygodnie to a偶 mnie skr臋ca :O Mysla艂am,偶e szko艂a b臋dzie tylko epizodem w moim 偶yciu,a teraz albo tam jestem,albo sie do艂uj臋,偶e ju偶 nied艂ugo jad臋 :( Wyka艅cza mnie to psychicznie,tym bardziej,偶e jestem daleko i chyba po prostu nie b臋d臋 chodzic na niekt贸re wyk艂ady.Jedni mi m贸wi膮,偶e nie trzeba,a inni mnie strasz膮,偶e b臋d臋 mie膰 przer膮bane.Jak to w ko艅cu jest,ma se luz czy nie??Jestem na U艁

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaskadka
to zalezy od wykladowcow. Niektorzy puszczaja liste obecnosci. Po co szlas na studia skoro ci sie nie chce?

Udost臋pnij ten post

jak Ci si臋 nie podoba, widzisz 偶e nie dajesz rady to po prostu rzu膰 te studia! nie ka偶dy musi mie膰 magistra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia krysia
"nie ka偶dy musi mie膰 magistra" zeby wiecej osob tak myslalo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niech no pomy艣l臋...
Nie chce cie martwic, ale wydaje mi sie ze tak 艂atwo to nie jest, wkoncu musisz zrealizowac materia艂 kt贸rzy ci na dziennych maja roz艂o偶ony na ca艂y tydzie艅... A na jakich studiach jestes?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co 2 tyg
i jeszcze ci si臋 nie chce, len jeste艣 i tyle nie chcia艂abym mie膰 takiego pracownika

Udost臋pnij ten post

Nie mog臋 rzuci膰,przecie偶 podpisa艂am umow臋,a poza tym nie chc臋 by膰 sprz膮taczk膮 :O List臋 sprawdzaja tylko na 膰wiczeniach,na wyk艂adach nie.A czy Wy,studuj膮c zaocznie jestescie na wszystkich zjazdach??Bo ja planuj臋 sobe wykorzysta膰 te przys艂uguj膮ce mi 2 nieobecno艣ci,ale z drugiej strony boj臋 sie,偶e potem niie za艂api臋 nic na nast臋pnych zaj臋ciach :( Ale znam osoby kt贸re je偶d偶膮 jak im sie podoba i jest ok.W sumie to pownno siie liczyc tylko to czy sie egzamny zaliczy,a nie czy sie jest,przecie偶 to nie liceum...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak膮 umow臋 podpisa艂a艣
???? 偶e niby co? 偶e nie rzucisz studi贸w? to co, jak nie pozaliczasz egzamin贸w. nie wywal膮 Ci臋, bo masz umow臋? 偶adna umowa nie zabroni Ci rzuci膰 studi贸w.

Udost臋pnij ten post

jak s膮dzisz 偶e tylko oceny z egzaminu si臋 licz膮 to powodzenia, u mnie na wydziale niejeden profesor jak zobaczy 偶e masz wi臋cej ni偶 2 nieobecno艣ci to nawet ci臋 do egzamu nie dopu艣ci

Udost臋pnij ten post

Mog臋 rzuci膰,ale dalej musia艂abym p艂aci膰,a偶 taka idotka nie jestem :O Ale mi chodzi w艂a艣nie o to,偶eby wykorzysta膰 nieobecno艣ci te kt贸re mo偶na mie膰 2 w semestrze,a na wyk艂adach obecno艣ci nie sprawdzaj膮

Udost臋pnij ten post

musz臋 ci臋 zmartwi膰 bo w tych czasach nawet sprz膮taczka ma magistra... ja by艂am na zaocznych (trzy lata temu) pi膮tek, sobota i niedziela czasem co 2tyg czasem co tydz, by艂am na kierunku tam gdzie matma, mikroekonomia lub makroekonomia by艂y podstawowymi przedmiotami i mia艂am czasem 4godz matmy pod rz膮d,nie wspomn臋 o niedzieli gdzie zaj臋cia mia艂am od 8 do 20... na wyk艂ady chodzi艂o 97 os贸b, pod koniec semestru by艂o ju偶 48os贸b, jak dla mnie za du偶o materia艂u na raz, niekt贸rzy po prostu przenie艣li si臋 na dzienne a inni zrezygnowali ca艂kowicie (ja by艂am jedn膮 z nich)... a luz to mieli ci na prywatnych uczelniach gdzie za semestr p艂acili 2 razy wi臋cej ni偶 ja mia艂am,nawet kole偶anka mi opowiada艂a jak tam zaj臋cia wygl膮da艂y...heh...no i jakby nie patrze膰 sko艅czy艂a te studia (tylko ciekawe jak膮 wiedz臋 z nich wynios艂a:)) ALE G艁OWA DO G脫RY KA呕DA UCZELNIA JEST INNA,KA呕DE ZAJ臉CIA ODBYWAJ膭 SI臉 W INNY SPOS脫B..KA呕DY WYK艁ADOWCA JEST INNY I NIE MUSISZ SI臉 KIEROWA膯 ZARAZ TYM 呕E ZAOCZNE TO KOSZMAR :) POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

musz臋 ci臋 zmartwi膰 bo w tych czasach nawet sprz膮taczka ma magistra... ja by艂am na zaocznych (trzy lata temu) pi膮tek, sobota i niedziela czasem co 2tyg czasem co tydz, by艂am na kierunku tam gdzie matma, mikroekonomia lub makroekonomia by艂y podstawowymi przedmiotami i mia艂am czasem 4godz matmy pod rz膮d,nie wspomn臋 o niedzieli gdzie zaj臋cia mia艂am od 8 do 20... na wyk艂ady chodzi艂o 97 os贸b, pod koniec semestru by艂o ju偶 48os贸b, jak dla mnie za du偶o materia艂u na raz, niekt贸rzy po prostu przenie艣li si臋 na dzienne a inni zrezygnowali ca艂kowicie (ja by艂am jedn膮 z nich)... a luz to mieli ci na prywatnych uczelniach gdzie za semestr p艂acili 2 razy wi臋cej ni偶 ja mia艂am,nawet kole偶anka mi opowiada艂a jak tam zaj臋cia wygl膮da艂y...heh...no i jakby nie patrze膰 sko艅czy艂a te studia (tylko ciekawe jak膮 wiedz臋 z nich wynios艂a:)) ALE G艁OWA DO G脫RY KA呕DA UCZELNIA JEST INNA,KA呕DE ZAJ臉CIA ODBYWAJ膭 SI臉 W INNY SPOS脫B..KA呕DY WYK艁ADOWCA JEST INNY I NIE MUSISZ SI臉 KIEROWA膯 ZARAZ TYM 呕E ZAOCZNE TO KOSZMAR :) POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Nie wiem,na razie jestem za艂amana :( Doje偶d偶am 100 km i jestem zmuszona opuszcza膰 2 wyk艂ady,strasznie sie boje,偶e b臋d膮 tego jake艣 konsekwencje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masakraaaaaaa
Jestem na zaocznych i mam tak samo, ostatnio sobie odpu艣ci艂am ca艂y weekend i teraz b臋d臋 mia艂a zaleg艂o艣ci, ju偶 si臋 boj臋 :o

Udost臋pnij ten post

Ja sie nie boje nauki,mam tylko 5 przedmiot贸w wi臋c z tym nie powinno by膰 problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masakraaaaaaa
A co studiujesz?

Udost臋pnij ten post

to nim zapisa艂a艣 si臋 na studia trzeba by艂o si臋 zastanowi膰 czy sobie poradzisz!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agneesss
Ja te偶 jestem na zaocznych ju偶 drugi rok na polibudzie posz艂am na zaoczne bo mia艂am prac臋 teraz nie za艂uj臋 tej decyzji bo ucz臋 si臋 i mam praktyk臋;) czasem jest ci臋偶ko to fakt prace zaliczeniowe po艂贸wkowe kola a 1 sem to by艂a zer贸wka z matmy na kazdym zjexdzie ale nie p臋kaj skoro podj臋艂a艣 decyzj臋 zeby si臋 uczy膰 robisz to dla siebie i wy艂acznie dla siebie jezeli teraz tego nie zrozumiesz zapewno pojmiesz to nied艂ugo jak twoi znajomi za 5 lat przyjd膮 z dyplomem studia to nie przymus tylko szansa na lepsze zycie na osi膮gni臋cie czego艣 wi臋cej Co nas nie zabija to nas umacnia pozdro wszystkim;)

Udost臋pnij ten post