Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko się nie zakochuj

Przyjaźń damsko-męska. Faceci wszystko potrafią zepsuć!

Polecane posty

mówisz się pisze i niewiele razem 🖐️ a ja stwierdzam tylko cały czas fakty , kawa na ławę a nie słodkie pierdzenie w wiklinowy fotel :)

Gość cieslik masz slownik
cieślik fajnie julek mądra wypowiec choć powieszchowna wypowieDŹ , powieRZchowna :D tępaku

Gość cieslik nie pękaj wracaj fujar
cieślik trzeba wieżyc wiara przenosi góry wieRZyć :)

tez mialam kiedys przyjaciela. skonczylo sie w łóżku, a poźniej usłyszalam ze sie zakochał. i stracilam przyjaciela...

Gość Queen*
N ie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną... Niejednokrotnie się o tym przekonałam... A tak poza tym trudno jest zaufać facetowi. Chociaż niekiedy między przyjaciółmi powstaje piękna miłość na całe życie piękniejsza od tej, którą krócej znaliśmy... :)

takowa przyjaźń nie istnieje. sama mam przyjaciela już od kilku lat, mówiłam mu o wszystkim, traktowałam go jak kobietę, lecz on się zakochał. ja kochałam wtedy innego i z nim byłam. potem się z tym przyjacielem pogodziłam, niby mu minęło, ale to co jakiś czas ciągle wracało. niby go nie kocham, ale jak przy nim pojawiała się jakaś inna, to robiłam się zazdrosna. teraz oboję się chyba sobie podobamy, do niczego jeszcze nie doszło, ale nie ukrywam, że bym chciała z nim być. a on nie ma czasu nawet na spotkanie. w naszym przypadku przyjaźń przekształca się w zauroczenie.

macie racje przyjazń miedzy kobieta a męzczyzna nie moze istniec trudno to utrzymać