Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmmmmartttwionaaa

Wymioty u męźczyzny

Polecane posty

Gość zmmmmartttwionaaa

Witajcie. Mam taki problem. Mój narzeczony codzinennie wymiotuje, po prawie każdym posiłku, wszystko zwraca. Rana zawsze. Od kilku miesięcy pojawiły się wymioty z domieszką krwi. Prosze powiedzcie czy ktos miał podobny przypadek. Dodam, że ma 26 lat. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość natychmiast
do lekarza. To może być nowotwór.

Gość GNM
Goją mu się wrzody żołądka. Tylko trochę długo to trwa. Czy ma bóle głowy?

Gość a lekarz co na to
bo nie wierzę, ze nie poszedł z takimi poważnymi objawami?

Gość do autorki....
Nie chcę cię martwić, ale on się nadaje do lekarza. Jeśli to nie provo..... Jego organizm od kiliku miesięcy (?) ostro reaguje na jedzenie, które jest człowiekowi niezbędne! Wyobrażam sobie, jak schudł po tym czasie. Musi mieć ostry stan zapalny jakiegoś narządu wewnętrznego , zaawansowane wrzody, a może jeszcze coś innego. Krew w treści wymiotów świadczy o wrzodach, które mogą pęknąć i wtedy człowiek traci przytomność. A kto mu pomoże, jak będzie sam, w takiej sytuacji liczy się czas dotarcia do szpitala. Operacja, czyszczenie, to są niebezpieczne sprawy. Nie wolno ich lekceważyć. Ja posiadam pobieżne informacje na ten temat i tak naprawdę to są moje przypuszczenia. On potrzebuje lekarza!

Gość zmmmmartttwionaaa
Było tak, poszedł do lekarz. Akurat zmusił go do tego potworny ból ucha, zapalenie jak się potem okazało. Nie uwierzycie co na to lekarz perwszego konktaktu. Po poinformowaniu o codziennych wymiotach itd, powiedział zajmijmy się uchem bo wymioty to nic takiego. To były słowa lekarza !!! Powiedział o domieszce krwi i wszytkich związanych z tym dolegliwościach a on tak powiedział ! Głowa go nie boli. Boję się co to może być naprwde. Strasznie cieżko mu się zebrac do tego lekarza a jak juz poszedl to ten facet tak mu powiedział. Jak on mógł to jest nieyoraażalne !!!

Gość zmmmmartttwionaaa
Niewiem czy to może miec jakieś znaczenie ale na paznokciach u stóp, na dużych palcach pojawiły sie u niego takie białe półksięcyce, białe plamki, po jednej ze stron płytki paznokciowej.

Gość zmieńcie lekarza
!!!!!!!!!!!!!Ten to jakiś jest chujowy skoro olewa pacjentów!!!!!!!!!!!!!

Gość do autorki....
Trafił na lekarza, któremu pewnie sie śpieszyło i zajął się tylko uchem. Druga dolegliwość to druga wizyta. Niektórzy tak to pojmują, dla własnej wygody. Twojego narzeczonego czeka długie leczenie i L- 4.

Gość zmmmmartttwionaaa
Myślicie że może trafić do szpitala ? Ostatnio wymioty są coraz częstsze. Niewiem jak mam go nakłonić żeby w końcu wybrał się do lekarza, on się tak nie przejmuje tym tak bardzo jak ja. Strasznie się o niego boje. Ale siłą go tam nie zaprowadzę.

Gość campari34
koniacznie musi się udać do gastrologa a nie do lekarza pierwszego kontaktu.pewno ma wrzody musi być zrobiona gastroskopia