Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniaiodp

blond czy czarny?

Polecane posty

Gość pytaniaiodp

ładnemu we wszystkim ładnie.. proste ze brunetki ładniejsze.. zaryzykowac na platynoqy blond ala merline monroe ?

Gość Ale pipe też przefarbuj
:classic_cool: a tak na poważnie , ona (Pani Monroe ) zaryzykowała i zdobyła Hollywood oraz prezydenta i jego brata :)

Gość pytaniaiodp
pipe to ogole :P heheh no masz racje:P jednak ryzyko popłaca.. thx

Gość .T
rudy rządzi. platynowy blond okropnie wygląda. I na krótkich i na długich włosach. Zajeżdża tandetą.

Gość Poważnie facet Ci to mówi
Jesteś kobietą , wręcz to Cie obliguje to zmian , a włosy przecież odrosną albo je przefarbujesz na inny za jakiś czas , zmienisz fryzurę , to nie ciąża nie zobowiązuje na długie lata. ps mogę dostać zdjęcie ... ogolonej ;) hahahahahhaahah

Gość tylko i wyłącznie
blond :D tandeta? tandetą to mi zajeżdża czarny w połączeniu z pomaranczową opalenizną i kolczyki a'la rumuna, a nie blond włosy u eleganckiej kobiety. :P

Gość Męskie Dziewięć
Tu na kaffe była fajna platynowa blondi :) naprawdę wyglądała sensownie, nie jak lalka barbie tylko jak normalna dziewczyna pasowało jej :) do zielonych oczu

Gość pytaniaiodp
wlasnie mam zialone oczy, a na rozowo i złoto sie nie ubieram to chyba o tandete sie nie boje.. a strasznie pmi sie podoba własnie marline monroe oraz bardott. nie wiem jak sie to pisze dokładnie... miały sexowny styl.. i zauwazylam ze blondynki zapadaja w pamiec ... bardziej..

Gość mystery_cat
MARILYN Monroe. nie farbuj się, dość żartów o głupich blondynkach, a ty nawet nie wiesz, jak pisze się imię Monroe. Seksapil Brigitte i Marilyn nie powstał dzięki kolorowi włosów. to piękne kobiety. Marilyn miała dziewczęcą, delikatną urodę i blond jej bardzo pasował. obiektywnie, wolę blond niż czarny, a zielonookie blondynki - klasa :D

Gość pytaniaiodp
o juz nie wiem juz nie wiem. akurat ta jedna literka czy cos zmienia iloraz mojej inteligencji tak ? :P heh nie przesadzajmy. poprostu nie jestem brzydka... a potrafisz wymienic tak znana brunetke jak podan wyzej blondynki ?

Gość upupupup
upupupu

Gość pytaniaiodp
kurde.. poptostu nie wiem co robic.. a jak ebde wygladac głupio i brzydko... bo no cholera nikt mi nie zapewni ze bedzie mi pasowac... chyba da sie potem na czarno szybko.. trudno.. jutro ide sie do fyzjera popytac.. jak zerwie ze mna chlopak to bedzie na was ehehhe

Gość mystery_cat
zależy, jaką masz twarz :P:P

Gość pytania iodp
jasna karnacja zielone oczy... itp... niby powinno pasowac..ale chyba przywczajenie tez robi swoje.. no ale jak pisze.. chyba jakas maszkara ne bede.. to tylko kolor.. heh... ale przezyWAm. .. dzizas:P sory poprostu boje sie.. jak cholera.. zeby potem nie plakac heh

Gość mystery_cat
jak to ma być platyna, to będzie ściąganie koloru :P:P włosy się niszczą. blond jest ładniejszy, bo sama taki mam ;) ale spójrz na zdjęcia z mlodości Liz Taylor - przepiękna brunetka.