Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agfgh9000

MATURA Z MATEMATYKI PROBNA juz jutro!!!!!

Polecane posty

Gość agfgh9000

Na Tych wszytkich politykow i ludzi, ktorzy takie durnoty jak obowiazkowa matura z matematyki wymyslili to ŻAL słów !!! Podstawy matematyki potrzebne nam do zycia wynieslismy z podstawowki i gimnazjum, wiec po jakie licho zdawac mature z matematyki z osiagniec z liceum, czyli dosc trudnych rzeczy?! Skoro matematyka taka wazna to powinnismy kazdy przedmiot zdawac, bo jakby nie bylo np. biologia mówi nam o organizmie, ktorym sami jestesmy, historia o wartosciowej przeszlosci...i tak do kazdego przedmiotu mozna dopisac odpowiednie uzasadnienie ze jakoby on jest "WAZNY"...! Niestety nie kazdy czlowiek ma usmysł ścisły...ja rozumiem mature z plskiego, bo to nasz jezyk ojczysty, rozumiem z jezyka obcego, bo w dzisiejszych czasach to jest potrzebne.....ale po co mi do zycia wiedza na temat funkcji kwadratowych i innych pierdoł, z których korzysta sie tylko do rozwiazania zadan z podrecznika, bo w zyciu codziennym nie ma to w 99% zastosowania!!

Gość a niby czemu ja mam zdawać
mature z polskiego? Matematyka to język uniwersalny we wszechświecie więc skoro go umiem nie musze umieć polskiego :P Niby czemu się mnie do tego zmusza? A dlatego bo LO daje wykształcenie ogólne! Jak nie umiesz matemtyki która jest x razy ważniejsza niż polski to nie zasługujesz na to żeby takowe wykształcenie mieć. Jak nie umiesz na poziomie maturalnym maty i trzeba było iść do zawodówki. No sory ale debil który nie umie liczyć nie zasługuje na dyplom. I zamknij się szczeniaku idz się ucz a nie pierdol.

Gość agfgh9000
Wlasnie to co piszesz swiadczy o TWOJEJ glupocie! Jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia to ZAMILCZ !!!

Zgadzam się z autorem tematu :O to zupełnie nie potrzebne. Owszem, jestem nogą z matematyki i jej nie lubię, nigdy nie lubiłam i nie przyda mi się w niczym. Najważniejsze funkcje znam i to mi w zupełności wystarczy.

Gość agfgh9000
Zalosne! |Gdyby sie tylko liczylo to 10 min by wystarczylo na wypelnienie tego arkusza!

Gość no to ta matura jest właśnie
z "najważniejszych funkcji". Skończymy dawać dyplomy ludziom ograniczonym! Jest wiele funkcji społecznych które mogą wykonywać: kowal, tynkarz, sklepikarka... etc etc

Gość tyuyuu7777
z "najważniejszych funkcji". Skończymy dawać dyplomy ludziom ograniczonym! Jest wiele funkcji społecznych które mogą wykonywać: kowal, tynkarz, sklepikarka... etc etc I oto odezwał sie jeden z ludzi, ktory takowy zawod wykonuje!!!