Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska jestem

FACET MATERIALISTA??

Polecane posty

Gość ciekawska jestem

tak do facetow mam pytanie....mianowicie czy faceci tez sa materialistami? czy potrafia byc z kobieta dla pieniedzy? zamiast uczucia wygoda zycia?

ja bym nie potrafił mnie interesuje bardziej aby kobieta mnie pociągała bo to jest wazniejsze niz kasa

Gość ano są niestety

Gość wszyscy to materialisci
bo chcą, żeby kobieta im gotowala, prała itp. W koncu materializm to nie tylko wyciaganie kasy ale i żerowanie na cudzej pracy!

Gość ubiqiti
Tomasz Kamel? - raczej marny przykład. Kiedy wiązał się z Niezgodą, miał niewiele mniej kasy od niej, a i na brak wpływowych znajomych tez chyba nie mógł narzekać...

Gość inny przykład
to Jefferson Darcy :classic_cool:

Gość ciekawska jestem
nie, nie mowie o praniu czy sprzataniu bo i tak wszystko sie na tym konczy ze tak robimy mimo naszych "protestow"...zdarza sie ze dzielimy obowiazki. Ale chodzi mi o pieniadze. Czy potrafia byc z nia dla kasy?

Gość oczywiscie ze potrafia
słyszalam rozmowe facetów, ktorzy mowili że dobrze by było sobie znaleźć dziewczynę z wlasnym mieszkaniem :O

Gość ciekawska jestem
i nie mowa o telewizyjnych "gwiazdkach" tylko o naszym zwyklym POLSKIM ZYCIU ...o zyciu naszych facetach tu, w Polsce

Gość coraz wiecej takich
kiedys faceci mieli wiecej honoru i dumy a teraz pełno wygodnisiów...i ci zazwyczaj najwiecej krzyczą o materialiźmie kobiet siebie nie widząc!

Własnie założyłam przed chwilą topik na ten temat.Odezwał się do mnie facet z którym nie spotykam się już od lwietnia ubiegłego roku.Napisał że przez trzy lata naciągnęłam go na koszty i uważam że to jest w porządku.Nie oburzałąbym się gdyby faktycznie tak było.Ale zawsze ja mu dawałam pieniądze żeby szedł coś kupić kiedy gdzieś jechaliśmy.Sporadycznie kupował coś za własne pieniądze.Zaraz mnie trafi szlag po prostu!!!!!!!!!!

Nie jesteś frajerem.Frajerem jest ten kto bierze pieniądze od kobiety a później nagle dostaje amnezji i twierdzi,że to były jego własne.

Gość i dobrzeeee
i dobrze ze sa oby bylo ich jak najwiecej przynajmniej bedze rownowaga i niektore kobiety sie ogarna

Gość pitrekkk
mam nadzieje, ze liczba takich kolesi bedzie sie stale powiekszala...

Gość ubiqiti
blokers i ławkers: Po co się wiązał z Niezgodą - może z miłości, może z fetyszu, nie wiem... Może zaimponowała mu swoją władzą/wiedzą/zdolnościami akrobatycznymi. Miłość jest ślepa:D A to, że straciła swoja pozycje to jakoś nie wpłyneło na Kamela bo słyszę, że nadal z nią siedzi...

sa takimi materialistami jak my - kobiety:) niestety znam kilka takich przypadkow z zycia:P moj znajomy od roku zaraz po prtacy pedzi do mieszkania "ukochanej" zeby jej pilnowac i nie dac jej okazji do poznania innego faceta bo w koncu " nie codziennie spotyka si ekobiete z wlasnym M$ na starówce" i w dodatku na kierowniczym stanowisku:) sam od roku oklamuje ja ze jest kierownikiem, a nie tylko pracownikiem fizycznym w pewnej spółce - planuja ślub....................

Gość ciekawska jestem
up