Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HERKRIMER

BEZRADNOSC

Polecane posty

Gość HERKRIMER

MOJ PRACODAWCA BYL DLA MNIE TYRANEM I JEST BEZKARNY PRZEZ 5 LAT PRACOWALAM PONA SILY BYLAM SPRZEDAWCOM SZEFEM DOSTAWCOM A MOLESTOWANIE MNIE BYLO NA PORZADKU DZIENNYM WYKOZYSTAL MOJA TRODNA SYTUACJIE MATERIALNA ZOSTALAM SAMA Z 3 DZIECI NIBY CHCIAL MI POMODZ ALE BARDZO SZYBKO OKAZALO SIE ZE TO NIE PRAWDA BYLAM NA KAZDE JEGO SKINIENIE ROBILAM TO DLA DZIECI ZGADZLAM SIE NA WSZYSTKO WYPLATY NIE WIDZIALAM NIGDY CALEJ NA OCZY CIAGLE NA COS POTRZEBOWAL ALE TEZ TO ZNOSILAM BYLE SIE NIE POZBYC PRACY ZAUFALAM MU WIEDZIALAM ZE MA ZONE I DZIECI NIE ZBYT DOBRZE SIE CZULAM Z MYSLOM ZE JA OSZUKUJE ALE TO JEGO SUMIENIE LATEM UBIEGLEGO ROKU JUZ MIALAM DOSC KAZAL ZATRUDNIC JESZCZE JEDNA KOBIETE BO JA OD PAZDZIERNIKA DO MARCA PRACOWALAM W SKLEPIE A OD KWIETNIA DO WRZESNIA SIEDZIALAM W PRZYCZEPIE NAD MORZEM NIE STRASZNE BYLO MI ZIMNO ZLE WARUNKI BYTOWE JA CHCIALAM TYLKO PRACOWAC SZEF POKAZYWAL SIE RAZ NA 3 LUB 4 TYGODNIE ZGARNIAL KASIORKI I DO DOMCIU NIE RAZ BYLO TAK ZE ZOSTAWIAL MI 40 ZL MOWIADZ ZE JAK COS ZAROBIE TO MAM SOBIE WZIASC I ODPISAC NIE RAZ MNIE PONIRZAL ZAWSZE DAWAL MI DO ZROZUMIENIA ZE ON JEST PANEM A JA MAM ROBIC CO KARZE WLASNIE UBIEGLEGO ROKU NIE WIEM CO SIE STALO TA DROGA KOBIETA ZACZELA MI PODKLADAC KLODY ZE JA OSZUKUJE ZE NIE ZGADZA JEJ SIE TOWAR BOZE JA TE FIRME BUDOWALAM OD PODSTAW TAM WSZYSTKO ROBILY MOJE RECE I JAK BYM MOGLA COS TAKIEGO ROBIC ALE COZ STALO SIE PO TYLU LATACH DOSTALAM ZAPLATE ZA DOBROC WYRZECZENIA PRZYJECHAL NAD MORZE JA POWIEDZIALAM ZE NIE MAM MIESIACZKI NIE WIEM CO ROBIC A ON ZE MAM SIE PAKOWAC I JECHAC DO DOMU NIE ODPOWIEDZIALAM NIC ZABRALAM MOJE ZECZY ZOSTAWIAJAC DOROBEK WIELU LAT I POJECHALAM DO DOMU BEZ GROSZ MIALAM TYLKO NA PALIWO NIE DOSTALAM ANI GROSZA PO TYGODNIU PRZYWIOZL SWOJA ZONE I JEJ WSZYSTKO POKAZYWAL CO TO ON TAM NIE OSIAGNOL A TO ZROBILY MOJE RECE NIGDY NIE DOPUSCIL ABYSMY SIE SPOTKALY A SZKODA ZNAJOMI MOWILI MI NIE PODARUJ MU POWIEDZ JEGO ZONIE ALBO IDZ DO SADU PRACY ALE JA NIE JESTEM MSCIWA NIE CHCIALAM NIECH SIE CIESZY NIECH MYSLI ZE WYGRAL JEDNO MNIE BOLI BEZRADNOSC KTORA NIE POZWALALA MI SIE PRZECIWSTAWIC JA PO PODSTAWOWCE I PRZERWANYM TECHNIKUM A ON MATURA BLISKA ZNAJOMOSC WYSOKO POSTAWIONYCH LUDZI DO DZIS JESTEM NA BEZROBOCIU BEZ PRAWA DO ZASILKU BYLAM ZATRUDNIONA NA POLOWE ETATU A PRACOWALAM PO12 GODZIN JEST MI CIEZKO NIE MAM RODZICOW ANI RODZENSTWA ALE MNAM DZIECI I TO ONE DODAJOM MI SIL

Gość fgvvvvvvvvvvvv
no przykre ale cóż można Ci poradzić

a kto ci to przeczyta? nigdy nie wpadłeś na to, że duże litery są nieczytelne w długim tekście i męczą oko? poza tym to niezgodne z netykietą ja sobie oczu męczyć nie zamierzam od kiedy masz internet? od tygodnia? (żesz kurde mol!!!)

dobra... po raz pierwszy i po raz ostatni cytat z autorki: "moj pracodawca byl dla mnie tyranem i jest bezkarny przez 5 lat pracowalam pona sily bylam sprzedawcom szefem dostawcom a molestowanie mnie bylo na porzadku dziennym wykozystal moja trodna sytuacjie materialna zostalam sama z 3 dzieci niby chcial mi pomodz ale bardzo szybko okazalo sie ze to nie prawda bylam na kazde jego skinienie robilam to dla dzieci zgadzlam sie na wszystko wyplaty nie widzialam nigdy calej na oczy ciagle na cos potrzebowal ale tez to znosilam byle sie nie pozbyc pracy zaufalam mu wiedzialam ze ma zone i dzieci nie zbyt dobrze sie czulam z myslom ze ja oszukuje ale to jego sumienie latem ubieglego roku juz mialam dosc kazal zatrudnic jeszcze jedna kobiete bo ja od pazdziernika do marca pracowalam w sklepie a od kwietnia do wrzesnia siedzialam w przyczepie nad morzem nie straszne bylo mi zimno zle warunki bytowe ja chcialam tylko pracowac szef pokazywal sie raz na 3 lub 4 tygodnie zgarnial kasiorki i do domciu nie raz bylo tak ze zostawial mi 40 zl mowiadz ze jak cos zarobie to mam sobie wziasc i odpisac nie raz mnie ponirzal zawsze dawal mi do zrozumienia ze on jest panem a ja mam robic co karze wlasnie ubieglego roku nie wiem co sie stalo ta droga kobieta zaczela mi podkladac klody ze ja oszukuje ze nie zgadza jej sie towar boze ja te firme budowalam od podstaw tam wszystko robily moje rece i jak bym mogla cos takiego robic ale coz stalo sie po tylu latach dostalam zaplate za dobroc wyrzeczenia przyjechal nad morze ja powiedzialam ze nie mam miesiaczki nie wiem co robic a on ze mam sie pakowac i jechac do domu nie odpowiedzialam nic zabralam moje zeczy zostawiajac dorobek wielu lat i pojechalam do domu bez grosz mialam tylko na paliwo nie dostalam ani grosza po tygodniu przywiozl swoja zone i jej wszystko pokazywal co to on tam nie osiagnol a to zrobily moje rece nigdy nie dopuscil abysmy sie spotkaly a szkoda znajomi mowili mi nie podaruj mu powiedz jego zonie albo idz do sadu pracy ale ja nie jestem msciwa nie chcialam niech sie cieszy niech mysli ze wygral jedno mnie boli bezradnosc ktora nie pozwalala mi sie przeciwstawic ja po podstawowce i przerwanym technikum a on matura bliska znajomosc wysoko postawionych ludzi do dzis jestem na bezrobociu bez prawa do zasilku bylam zatrudniona na polowe etatu a pracowalam po12 godzin jest mi ciezko nie mam rodzicow ani rodzenstwa ale mnam dzieci i to one dodajom mi sil"

mnie natomiast, droga autorko, słowa twoje dodajom słabości w okolicach szczęk, co powoduje wyrywanie się szczerego rechotu na zewnątrz:D

Gość no ok ale jakaś
interpunkcja by sie przydała. Bo jeśli HERKRIMER miała w pracy takie wyniki jak z pisaniem to pracodawca musiał za coś jej płacić....:P

Gość gggggggggggggggggggggggggg
Do "no ok ale jakaś" zdanie zaczynamy z wielkiej litery. Skoro tak zwracasz uwagę na pisownię.

Gość gggggggggggggggggggggggggg
" Edzia Durniak " czy Twoja odpowiedź miała być zabawna?

jeżeli cię bawi, to ok ja pisze, jak kto odczytuje nie moja brocha był to raczej opis mojej reakcji po przeczytaniu posta autorki

Gość herkrimer
jestem dysgrafem i dyslektykiem dzieki za piekne odpowiedzi i odezwij sie tu do ludzi to zbesztaja cie za to jak piszesz a nie za tresc tego co piszesz

Gość k-da
kobieto! Tys glupia i naiwna :( Przeciez Ty 5lat sie dawalas okradac.To sie nadaje do sadu a Ty na terapie :(

Gość herkrimer
Do sadu to wiem ale na terapie to nie wiem po co