Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aftereight

Błagam pomóżcie!

Polecane posty

Gość aftereight

Szukam książki Davida Attenborough ''Prywatne życie roślin''. Książka jest naprawde ciężko dostepna, a bardzo chce ją kupić. Już nie wiem jak i gdzie jej szukać.Prosze podeslijcie linki lub adresy księgarni gdzie mogę ja znaleźć. Na pewno cos przeoczyłam. Z góry dziękuję.

Gość gggggggggggggggggggggggggg
google

Gość aftereight
No naprawdę właśnie o google zapomniałam ;P No prosze Was, czy naprawde nikt nie wie, gdzie można kupić ta książkę???

Gość aftereight
up!

Poszukiwałam kiedys innej książki, której nigdzie znaleźć nie mogłam. A dziś ją mam. ;-) Jak? Poszukałam, jakie wydawnictwo ją wydało. Potem znalazłam stronę wydawnictwa w internecie i napisałam do nich e-mail, że bardzo ale to bardzo ;-) potrzebuję ich książki. Zapytałam czy i jeśli tak, to kiedy planowane jest wznowienie wydania, bo książka miała status: niedostępny... Dostałam odpowiedź, że nie planują na razie żadnych nowych wydań ale mają kilka egzemplarzy na magazynie... Wysłałam kolejny e-mail z zamówieniem i mam ;-) Może pokombinuj podobnie, jeśli bardzo ci zależy. :-) Książka której szukasz została wydana kiedys przez wydawnictwo Muza (ale to chyba aż 1996 rok). Teraz w ofercie wydawnictwa jest inna książka tego autora Prywatne życie ptaków (tu link: http://www.muza.com.pl/?module=okladki&id=10348 ) Jeśli nie było kolejnych wydań i na magazynie wydawnictwa nie uchował się żaden egzemplarz, to może zdobycie nowej książki jest obecnie nierealne i jedyne wyjście to regularnie śledzić allegro z nadzieją, ze pojawi się używana... Albo szperanie po internecie w poszukiwaniu e-booka. Jak by nie było: życzę powodzenia. :-)))

Ojjej źle sprawdziłam - Ptaków też nie ma. Ale więcej dowiesz się w samym wydawnictwie. :-)