Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryśka666

Turek- nigdy w życiu!

Polecane posty

mialam szefa turka i przez 8 godzin od pon do pt obserwowalam te wspaniala malzenstwo prrzez 4 lata bo biuro i ich dom byly w 1 budynku. tam kobieta nie ma nic do powiedzenia

a oto skrot: - nie pozwala pracowac bo nie moze miec kontaktu z innymi mezczyznami - nie moga w swojej religii podac reki obcemu facetowi - musza sie modlic kilka razy dziennie - w czasie okresu ( islam) moga malowac paznokcie itp w inne to grzech - dziecko ze zdrady musi byc zaakceptowane przez żonę i musi być muzułmaninem

-kobiety nie chodza do swiatyni tylko faceci w piatek - po kazdym sikaniu itp musza sie podmyc - nie jedza świni

Gość onnaaaa
turek.. a co dopiero arab- tunezyjczyk lub egipcjanin to jest dopiero pulapka bez wyjscia ;)

Bez przesady... Ja przyjaznie sie z pewna para z Turcji i nic takiego nie zauwazylam- sa swietnymi ludzmi- on jest bardzo zyczliwy, wyrozumialy, ona moze robic co chce- tylkoz,e jest bardzo wierzaca osoba (islam) wiec oczywiscie obchodzi ramadan, nie jada wieprzowiny, modli sie, ubiera sie bardzo skromnie, jest ogolnie wierna, zyczliwa, poukladana... Takze nie mozesz wrzucac wszystkich do jednego wora:)

Gość onnaaaa
mysle ze dziewczyna ktora jest bardzo religijna, umie sie podporzadkowac mezowi planuje swoje zycie spedzic w domu zajmujac sie dziecmi wtedy moze jakos jej sie zycie ulozy z turkiem czy arabem ale taka ktora ma wlasne zdanie i chce sie rozwijac isc do przodu to nie ma szans zeby byla szczesliwa w takim zwiazku

moja szefowa nie chciala chodzic na dyskoteki tylko chciala sama pochodzic sobie po centrum handlowym po sklepach i miec czas tylko na siebie

Gość Hayatim
Jestem żoną Turka i mieszkam w Turcji. Jakoś nikt mnie nie bije, nie zamyka w domu, nie ogranicza wyjść... Nie wszyscy muzułmanie są radykalni i np. zabraniają kobietom pracować, malować się itd. Bez przesady. Radykalni muzułmanie w Turcji to zdecydowana mniejszość.