Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p a o l c i a

ból krzyża, plamienia..

Polecane posty

Gość p a o l c i a

od soboty okropnie boli mnie krzyż i śluz jest podbarwiony krwią. Czy, któraś z Was tak miała? Czym to może byc spowodowane ? Dodam, że do tej pory miałam regularne cykle - 29 dniowe. Teraz pierwszy raz okres mi się spóźnił, gdy się skończył pojawiło się coś takiego.

Gość czarodziejka z ksiezyca
to moga byc objawy owulacji

Gość p a o l c i a
nie, nie sądzę. Przy owulacji zazwyczaj bolało inaczej. Chociaż...

Gość mon-ka
mi lekarz powiedział,że niekiedy tak sie dzieje,gdy kobieta ma nadżerkę... wiec moze przejdz sie do gina? a kóry to dzien cyklu?

Gość p a o l c i a
To dopiero 9 dzień cyklu. Kurcze, ten krzyż bardzo mnie boli, przez cały dzień :(

Gość mon-ka
wybierz sie do gina. nie zaszkodzi,a pomoże napewno współżyjesz? starasz się o dziecko? boli Cię przy współzyciu podbrzusze?? przyczyn krwawień i bólu jest tak naprawde masa ,może to byc nadżerka,polip, torbiel,zapalenie jakies... trudno stwierdzić..

Gość p a o l c i a
Nie, o dziecko się nie staram, mam już dwójkę :) Przy kochaniu się wszystko jest ok. Byc może te zabarwiony śluz to jeszcze pozostałość okresu, chociaż ma on raczej wodnistą konsystencję. A ból krzyża zauważyłam, nasila się kiedy odchylam się do tyłu. Boli szczególnie w jednym miejscu. Do ginekologa mogę dopiero iść w przyszłym tygodniu. Trochę się martwię o to, ostatnio spóźnił mi się okres, przypuszczam, że mogła to być ciąża.

Gość agisia29
kochana nie chce cie martwic ale ja takie objawy mialam gdy doszlo u mnie do poronienia na poczatku mialam straszny bol w krzyzu moja siostra stwierdzila ze to korzonki i dala mi nawet jakas masc do smarowania ale pozniej co jakis czas pojawialy sie jakies male ilosci rozowej krwi nie wiedzialam ze jestem w ciazy ale cos mnie pokusilo zeby zrobic test i okazalo sie ze to ciaza ale niestety bylo juz zapozno poronilam