Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o szybka odpowiedz

co to moze byc??? prosze o odpowiedz

Polecane posty

mojej kolezanki coreczka strasznie placze jak nio puszcza bąki wiem ze to smiesznie brzmi ale naprawde wpada w taki placz ze szok ja osobiscie nie mam takiego klopotu z coreczka i nie wiem co jej poradzic pomozcie licze na was:) dodam ze mowila o tym lekarzowi i to zbagatelizowal

brzmi jak kolka...ciebie tez brzuch boli, dopoki nie wyprutasz wszsytkiego..nie?

tak tylko ze ona placze wlasnie w tedy gdy puszcza baka chocby lekkiego.... brzuszek ma miekki nio niewiem.... moze jeszcz ktos ma jakies rady??

no to chyba kolki... znajomej córka tak samo miała, wydawałos ie ze to o same prutniecie chodzi, ale to chodzilo o samo przesuwanei sie gazów w jelitach, a efektem bylo wrazenie ze to przy koncowej fazie. Takze poradz jej aby jeszcze popytala pediatry

a mi sie przypomnialo ze moja córcia tez sprawiala wrazenie jakby plakala przy baczkach i robieniu kupki, ale mi polozna wytlumaczyla wtedy ze to minie, bo dziecko w tym momencie nie wie co sie dzieje i jak juz pozna sprawe to przestanie i faktycznie tak bylo. Nie wiem jak mała jest córeczka Twojej kolezanki, ale u takich malenstw tak moze wlasnie byc

nio tez mi sie wydawalo ze moze sie bac baczkow ale pytalam znajomej pielegniarki ze moze mala miec tez cos w jelitkach????