Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---zuzka---

ale paradoks !!!

Polecane posty

Gość ---zuzka---
no dosc :) podziwiam, ze to wytrzymujesz :)

Gość eksy
powiedz moglam zachowac sie inaczej?

Gość ---zuzka---
walka z trupem ? nie bardzo No ale .... co całe zycie z jej cieniem na plecach? Tak trochę nie tego :) ja podchodze tak było minęło zamykam drzwi co nie ozn. wcale, ze to cos za tymi drzwiami jest niewazne :) po prostu nowy rozdział i już :) Ale niektorzy maja z tym problem

Gość trallkka
mój facet miał kiedyś na ścianie zdjecie byłej!! czujecie? bo "dobre" foto- on sie interesuje fotografia, robi duzo zdjec i wiele zdjec mial na scianach wkurzalo mnie to, ale myslalam sobie-okay, jego mieszkanie itp az wkoncu powiedzialam dosc! (kiedys jak pytalam o te foty powiedzial,ze to tylko zdjecia i gdybym miala sie przez nie zle czuc mam mowic) powiedzialam wiec,ze nie mam po prostu ochoty co 2 sekundy widziec jego byłą, po prostu nie mam ochoty a on na to- to zdejm je jak chcesz, dla mnie to tylko foty, powiesze jakies inne i zdjelam teraz w naszym mieszkaniu juz wspolnym on ma jej foty gdzies tam na dnie jakiegos pudelka z pamiatkami ja mam foty bylego swojego tez w jakiejs koszulce a4 z wszystkimi moimi fotami z calego zycia i to mi akurat nie wadzi

Gość eksy
ja nie czuje sie jak to ujelas "z cieniem na plecach" jestes zupelnie inna, czuje sie doceniona a to zdjecie to wspomnienie, tez czasami czuje sie nieswojo no ale na prawde nie wiedzielam jak mam sie zachowac...czasami mam wrazenie ze on to zdjecie traktuje troche jak zdjecie siostry ktorej juz nie ma, na pewno latwiej by bylo gdyby mieli szanse rozstac sie normalnie ale tak sie potoczylo ja sie potoczylo, sama nie wiem...powinnam mu powiedziec zeby je schowal? trallkka - my tez nie robimy afery o zdjecia gdzies na dnie szuflady czy w kartonie z gruba warstwa kurzu, a Twoja reakcja byla normalna, wydaje mi sie ze to jak podszedl do sprawy Twoj facet tez przekonalo Cie, ze dla niego to bylo tylko zdjecie

Gość eksy
miało być : jestem zupełnie inna niż dziewczyna ze zdjęcia