Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avonistka

jest tu jakaś konsultantka AVON? JESTEM NOWA PROSZE NAPISZCIE MI WSZYSTKO

Polecane posty

Gość avonistka

wkreciła mnie do tego liderka-moja koleżanka ze studiów. kazała mi zbierac zamowienia ile bedzie sie dAło, na jak najwyższą kwote, narazie nazbierałam mało:( bo tylko 130zł:( prosze napiszcie mi jak i co:) z tego co wiem jezeli nazbieram zamowień na kwote 150zł to jakoś tak ok. 37zł jest dla mnie, tak??

Gość avonistka
a dlaczego zaraz wszarzach?? może ty nie używasz i niewiesz że istnieje coś takiego jak kosmetyki??? nie tylko z AVONU??? aż nie chciałabym Cię widziec i czuć:O

Gość czikita na bananie
ladaco jeżeli myślisz że jesteś fajny wpisując się zawsze pierwszy to się mylisz:O chociaż byś coś sensownego napisał, pomógł jakoś:O "ty pracujesz" ale mi to praca:O za normalną robote byś sie wzioł a nie wiecznie się obijasz:O

Gość Innesia 26
Moim zdaniem to niedopuszczalne by Twoja Liderka zostawiła CIę ze słowami: Zbieraj zamówienie na ile się da.. Powinna przeprowadzić przynajmniej jedno dokładne( a nawet 3) szkolenia i byś wszystko wiedziała. Liderki przekazują nie tylko wiedzę o tym na czym polega praca w Avonie, ale też o technikach sprzedaży itp. Wtedy nie musiałabyś zadawać pytań na kafe....przepraszam, że nie napiszę ale nie widzę sensu pisania takich rzeczy na forum publicznym. Jeżeli chcesz to mogę Ci pomóc pisząc na maila lub gg. Powodzenia, bo dla mnie Avon to hobby.