Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona17

pierwszy raz widziałam faceta masturbujacego sie

Polecane posty

Gość zaskoczona17

po raz pierwszy w zyciu widziałam faceta ktory sie masturbowal. bylam zaskoczona ale i zainteresowana. sama sobie to robie od kilku lat ale to calkiem co innego samej odczuwac a patrzec i to z ukrycia na kogos kto to robi i jeszcze nie jest dziewczyna. no i oczywiscie wytrysk spermy .... Chyba mi sie to nie bardzo podobalo choc bylam cala mokra. wydaje mi sie ze u nas dziewczyn przebieg masturbacji jest jakis delikatniejszy. dziewczyny czy mialyscie tez takie doswiadczenia? i co sadzicie jakie mialyscie doznania?

Gość david22l
zapraszam na skype nick: david22l wrazenia o wiele większe ;]

Gość david22l
jestem tylko niegroźnym forumowym debilem i nie należy się mną przejmować :)

Gość milf

Ja juz pare razy widzialam.

Gość Kasia 27

A duże mieli siury? Grube były? 

Gość milf

Rozne, raczej normalne chyba.

11 minut temu, Gość Kasia 27 napisał:

A duże mieli siury? Grube były? 

Pewnie jak dużo pili to było dużo siurów. Pęcherz ma ograniczone możliwości.

Gość gogo

Widzialam pare razy.

Gość Dora

Byłam podniecona przy opalaniu się nad rzeką i myślałam jak sprowokować któregoś z opalających się chłopaków do pokazania mi. Okazało się to proste. Zaszłam od tyłu w pobliże takiego co leżał sam i udając że go w ogóle nie zauważyłam zsunęłam za krzaczkiem majtki i kucnęłam tak żeby mnie zobaczył. Ukradkiem zbliżył się i zsunął spodenki . Widziałam przez gałęzie wszystko co chciałam. Byłam tak podniecona że po siku wiedząc że mnie widzi od tyłu musiałam zrobić cobie dobrze. On też to robił

Hihi ja często robię sobie ręką przed twarzą dziewczyny patrząc jej w oczy.. ona wtedy też się sama dotyka tam na dole lub tym na dole z tyłu.. 🙂

Lubimy to 🙂

Gość kiki
40 minut temu, Gość Dora napisał:

Byłam podniecona przy opalaniu się nad rzeką i myślałam jak sprowokować któregoś z opalających się chłopaków do pokazania mi. Okazało się to proste. Zaszłam od tyłu w pobliże takiego co leżał sam i udając że go w ogóle nie zauważyłam zsunęłam za krzaczkiem majtki i kucnęłam tak żeby mnie zobaczył. Ukradkiem zbliżył się i zsunął spodenki . Widziałam przez gałęzie wszystko co chciałam. Byłam tak podniecona że po siku wiedząc że mnie widzi od tyłu musiałam zrobić cobie dobrze. On też to robił

Jakiego mial?

1 godzinę temu, Gość Dora napisał:

Jest możliwość trzeba korzystać ;)

Gość Dojrzały 59
8 godzin temu, Gość gogo napisał:

Widzialam pare razy.

Wiele razy to robiłem 🙂 dla Kobiet i dla siebie też 🙂 Wiele razy widziałem masturbującą się kobietę. Wrażenia niesamowite.