Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Listopad 3, 2009 Najgorsze jest to, że pewnie nawet takiego jaki jestem nie jedna dziewczyna by zechciała tylko ja mam świadomość, że jestem za kiepski...i nie daje mi to pewności siebie, żeby poderwać jakąś dziewczynę. Ale w sumie w obecnych czasach dużo jest osób w moim wieku, które też mają problemy z praca i zarabianiem. Ja chyba za wysoko stawiam sobie poprzeczkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Listopad 3, 2009 Ponad 190cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "i niestety z takimi teoriami jakie tutaj wyglaszasz pewnie nie bedziesz mial-sam sie na to skazujesz ale to juz twoj problem" No więc własnie, mój problem. A Ty nie piszesz niczego odkrywczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Listopad 3, 2009 Wiele dziewczyn było mną zainteresowanych. Często mi się nie podobałt ale kilka nawet z wzajemnością. Tylko ja ciągle uważałem, że nie jestem dość dobry. Chyba mam jakiś przerost ambicji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wojtek wojtt Napisano Listopad 3, 2009 prawiczek bezdzie jechal na recznym do konca zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Listopad 3, 2009 A na domiar złego marzę o takiej dziewczynie, która mnie zauroczy i z wyglądu i z charakteru...Przecież było wiele takich przeciętnych, nie jakichś brzydkich dziewczyn, z którymi się spotykałem i one chciały a ja zrywałem..bo to nie było to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 Też to oglądałem. :D Ten wysoki stał się podrywaczem, a tamci pozostali gówno zyskali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie najbardziej smutne Napisano Listopad 3, 2009 przyznam racje jako kobieta-nie patrzymy na niskich tak jak wy nie patrzycie na grube-proste no chyba ze ten niski ma ladna buzke i w miare zbudowane cialo bo jak jest niski i do tego chudy to juz odstawka calkowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Listopad 3, 2009 A co z wysokimi, przystojnymi i zakompleksionymi? Powiem z doświadczenia jak patrzycie: Najpierw z zainteresowaniem, Potem ze zdziwieniem A potem ignorujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najgorzej jak kobieta robila Napisano Listopad 3, 2009 loda wielu facetom :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Listopad 3, 2009 Ja tochyba się bedę w piekle smażył jak się nie zmienię, bo pan Bóg dał mi sporo darów a ja nie korzystam z nich tylko chodzę załamany. W sumie brakuje mi jednego: motywacji-->dobrej pracy-->pieniędzy. I wtedy będzie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie najbardziej smutne Napisano Listopad 3, 2009 tu masz niestety racje wieczny gowniarzu hmmmm wiesz uroda to tez rzecz gustu wiec niewykluczone ze akurat wpadniesz komus w oko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Listopad 3, 2009 "uroda to tez rzecz gustu" tylko gusty inne niożdominujące to krańce rozkładu statystycznego więc co z tego, że trafi na takąco spodoba się twarz jak nie spodoba sięjej wzrost :P albo to że nie miał nigdy dziewczyny i nie wie jak csie całować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie dziewice nie chca Napisano Listopad 3, 2009 prawiczkow a my nie chcemy niedziewic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Dob%C3%B3r_p%C5%82ciowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klosanna Napisano Listopad 3, 2009 prawiczek ty sie tak zarzekasz zasadami itd ale skad wiesz ze jak juz sobie porzadnie dupniesz to ci nie odwali?nie znasz potegi seksu chlopie ani tego jak wciaga i uzaleznia moze byc tak ze po takim poscie jak juz tego sprobujesz to zaczniesz walic wszystko co sie rusza i nie zarzekaj sie ze nie bo jeszcze nie wiesz jak to smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstydzcie sie Napisano Listopad 3, 2009 jak kobieta idzie do lozka po miesiacu to wstyd. myslicie tylkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ktos jest prawiczkiem Napisano Listopad 3, 2009 po 20stce to ciezko mu o dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "prawiczek ty sie tak zarzekasz zasadami itd ale skad wiesz ze jak juz sobie porzadnie dupniesz to ci nie odwali?nie znasz potegi seksu chlopie ani tego jak wciaga i uzaleznia moze byc tak ze po takim poscie jak juz tego sprobujesz to zaczniesz walic wszystko co sie rusza i nie zarzekaj sie ze nie bo jeszcze nie wiesz jak to smakuje" Mentalnym prawiczkiem pozostanę już na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet jak taki mentalny Napisano Listopad 3, 2009 prawiczek bedzie mial zone to i tak mentalnym prawiczkiem bedzie na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczki powinny Napisano Listopad 3, 2009 miec kobiety dopiero po slubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cartoon network Napisano Listopad 3, 2009 Każdy rodzi się prawiczkiem. Ja wiadomo ze nie będę się żenił. Dzisiaj jest 10 mln do wygrania ale poczekam na większą stawkę dziś bym chciał wygrać 5 tys Postawiłem na parę zdarzeń w dzisiejszej LM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cartoon network Napisano Listopad 3, 2009 Każdy rodzi się prawiczkiem. Ja wiadomo ze nie będę się żenił. Dzisiaj jest 10 mln do wygrania ale poczekam na większą stawkę dziś bym chciał wygrać 5 tys Postawiłem na parę zdarzeń w dzisiejszej LM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akurat wygrasz Napisano Listopad 3, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggddddd Napisano Grudzień 9, 2010 no to w tym wieku lepiej się od razu skupić na kasie i karierze... pracoholizm nie jest taki zły, a wakacje w dalekich zakątkach świata tez nie gorsze... w końcu na coś trzeba kasę wydawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkjhgfdsa Napisano Grudzień 9, 2010 Nie nie zostawiłabym go. Wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sevra 0 Napisano Grudzień 9, 2010 CO tego że nie miał dziewczyny,?,poznałam takiego i był super:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki jeden 123123 Napisano Grudzień 9, 2010 "A co z wysokimi, przystojnymi i zakompleksionymi? Powiem z doświadczenia jak patrzycie: Najpierw z zainteresowaniem, Potem ze zdziwieniem A potem ignorujecie" Przystojny i zakompleksiony ma gorzej bo dziewczyna ma wyższe wymagania w stosunku do Ciebie gdy cie zobaczy. Najpierw jest podjarana ,że taki fajny gościu się nią zainteresował potem przy dalszym przebywaniu okazuję się ,że coś z tym gościem jest nie tak ..ze niby taki przystojny ,a coś mało pewny siebie zbyt miły itp.... To jest trudne bo masz wielki głód na laski i chcice ,a tu niestety trzeba mieć z laskami trochę "wyjebane". Musisz się w jej oczach wykreować tak żeby to ona chciała Ciebie ,a nie wiecznie pokazywać jak ty za nią szalejesz i to jest cały myk ... Jeszcze jeno Ci powiem i w zasadzie najważniejsze. Mianowicie już sam błąd zrobiłeś zakładając na babskim forum topik i pytając się o ich zdanie ;]........dam se łapę odciąć ,że jak czytałeś komentarze tych niegrzecznych zapewne dziewczynek że nie masz szans to się zdołowałeś i przejąłeś tym....a nie powinieneś. Miej w dupie co one mówią i rób swoje ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona nuta herbaciana Napisano Grudzień 9, 2010 NIGDY bym nie zostawiła. Nawet bardzo bym się cieszyła, że mam takiego faceta. Bardzo bardzo:) Tylko mozesz powiedzieć z czego to wynikało? Nigdy żadna Ci się nie podobała? Jesteś nieśmiały? jeeeeeeeeeeeeej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki jeden 123123 Napisano Grudzień 9, 2010 "A co z wysokimi, przystojnymi i zakompleksionymi? Powiem z doświadczenia jak patrzycie: Najpierw z zainteresowaniem, Potem ze zdziwieniem A potem ignorujecie" Przystojny i zakompleksiony ma gorzej bo dziewczyna ma wyższe wymagania w stosunku do Ciebie gdy cie zobaczy. Najpierw jest podjarana ,że taki fajny gościu się nią zainteresował potem przy dalszym przebywaniu okazuję się ,że coś z tym gościem jest nie tak ..ze niby taki przystojny ,a coś mało pewny siebie zbyt miły itp.... To jest trudne bo masz wielki głód na laski i chcice ,a tu niestety trzeba mieć z laskami trochę "wyjebane". Musisz się w jej oczach wykreować tak żeby to ona chciała Ciebie ,a nie wiecznie pokazywać jak ty za nią szalejesz i to jest cały myk .. Najważniejsze co mam ci do powiedzenia to że zrobiłeś błąd zakładając topic na babskim forum bo dam sobie łapę obciąć że gdy czytałeś teksty niegrzecznych forumowiczek to się przejąłeś tym i zdołowałeś ,a nie powinieneś. Masz mieć w to wyjebane i robić swoje. Jaja do góry. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach