Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 25

Czy zostawiłybyście faceta dlatego, że nie miał przed wami żadnej dziewczyny?

Polecane posty

Najgorsze jest to, że pewnie nawet takiego jaki jestem nie jedna dziewczyna by zechciała tylko ja mam świadomość, że jestem za kiepski...i nie daje mi to pewności siebie, żeby poderwać jakąś dziewczynę. Ale w sumie w obecnych czasach dużo jest osób w moim wieku, które też mają problemy z praca i zarabianiem. Ja chyba za wysoko stawiam sobie poprzeczkę...

"i niestety z takimi teoriami jakie tutaj wyglaszasz pewnie nie bedziesz mial-sam sie na to skazujesz ale to juz twoj problem" No więc własnie, mój problem. A Ty nie piszesz niczego odkrywczego. :classic_cool:🖐️

Gość wojtek wojtt
prawiczek bezdzie jechal na recznym do konca zycia

Gość nie najbardziej smutne
przyznam racje jako kobieta-nie patrzymy na niskich tak jak wy nie patrzycie na grube-proste no chyba ze ten niski ma ladna buzke i w miare zbudowane cialo bo jak jest niski i do tego chudy to juz odstawka calkowita

Gość najgorzej jak kobieta robila
loda wielu facetom :O

Gość nie najbardziej smutne
tu masz niestety racje wieczny gowniarzu hmmmm wiesz uroda to tez rzecz gustu wiec niewykluczone ze akurat wpadniesz komus w oko:)

"uroda to tez rzecz gustu" tylko gusty inne niożdominujące to krańce rozkładu statystycznego więc co z tego, że trafi na takąco spodoba się twarz jak nie spodoba sięjej wzrost :P albo to że nie miał nigdy dziewczyny i nie wie jak csie całować :D

Gość nie dziewice nie chca
prawiczkow a my nie chcemy niedziewic

Gość klosanna
prawiczek ty sie tak zarzekasz zasadami itd ale skad wiesz ze jak juz sobie porzadnie dupniesz to ci nie odwali?nie znasz potegi seksu chlopie ani tego jak wciaga i uzaleznia moze byc tak ze po takim poscie jak juz tego sprobujesz to zaczniesz walic wszystko co sie rusza i nie zarzekaj sie ze nie bo jeszcze nie wiesz jak to smakuje

Gość wstydzcie sie
jak kobieta idzie do lozka po miesiacu to wstyd. myslicie tylkiem

Gość jak ktos jest prawiczkiem
po 20stce to ciezko mu o dziewczyne

"prawiczek ty sie tak zarzekasz zasadami itd ale skad wiesz ze jak juz sobie porzadnie dupniesz to ci nie odwali?nie znasz potegi seksu chlopie ani tego jak wciaga i uzaleznia moze byc tak ze po takim poscie jak juz tego sprobujesz to zaczniesz walic wszystko co sie rusza i nie zarzekaj sie ze nie bo jeszcze nie wiesz jak to smakuje" Mentalnym prawiczkiem pozostanę już na zawsze. 🖐️

Gość nawet jak taki mentalny
prawiczek bedzie mial zone to i tak mentalnym prawiczkiem bedzie na zawsze

Gość prawiczki powinny
miec kobiety dopiero po slubie.

Gość cartoon network
Każdy rodzi się prawiczkiem. Ja wiadomo ze nie będę się żenił. Dzisiaj jest 10 mln do wygrania ale poczekam na większą stawkę dziś bym chciał wygrać 5 tys Postawiłem na parę zdarzeń w dzisiejszej LM

Gość cartoon network
Każdy rodzi się prawiczkiem. Ja wiadomo ze nie będę się żenił. Dzisiaj jest 10 mln do wygrania ale poczekam na większą stawkę dziś bym chciał wygrać 5 tys Postawiłem na parę zdarzeń w dzisiejszej LM

Gość akurat wygrasz

Gość gggggddddd
no to w tym wieku lepiej się od razu skupić na kasie i karierze... pracoholizm nie jest taki zły, a wakacje w dalekich zakątkach świata tez nie gorsze... w końcu na coś trzeba kasę wydawać

Gość lkjhgfdsa
Nie nie zostawiłabym go. Wręcz przeciwnie

CO tego że nie miał dziewczyny,?,poznałam takiego i był super:))

Gość taki jeden 123123
"A co z wysokimi, przystojnymi i zakompleksionymi? Powiem z doświadczenia jak patrzycie: Najpierw z zainteresowaniem, Potem ze zdziwieniem A potem ignorujecie" Przystojny i zakompleksiony ma gorzej bo dziewczyna ma wyższe wymagania w stosunku do Ciebie gdy cie zobaczy. Najpierw jest podjarana ,że taki fajny gościu się nią zainteresował potem przy dalszym przebywaniu okazuję się ,że coś z tym gościem jest nie tak ..ze niby taki przystojny ,a coś mało pewny siebie zbyt miły itp.... To jest trudne bo masz wielki głód na laski i chcice ,a tu niestety trzeba mieć z laskami trochę "wyjebane". Musisz się w jej oczach wykreować tak żeby to ona chciała Ciebie ,a nie wiecznie pokazywać jak ty za nią szalejesz i to jest cały myk ... Jeszcze jeno Ci powiem i w zasadzie najważniejsze. Mianowicie już sam błąd zrobiłeś zakładając na babskim forum topik i pytając się o ich zdanie ;]........dam se łapę odciąć ,że jak czytałeś komentarze tych niegrzecznych zapewne dziewczynek że nie masz szans to się zdołowałeś i przejąłeś tym....a nie powinieneś. Miej w dupie co one mówią i rób swoje ;]

Gość zielona nuta herbaciana
NIGDY bym nie zostawiła. Nawet bardzo bym się cieszyła, że mam takiego faceta. Bardzo bardzo:) Tylko mozesz powiedzieć z czego to wynikało? Nigdy żadna Ci się nie podobała? Jesteś nieśmiały? jeeeeeeeeeeeeej

Gość taki jeden 123123
"A co z wysokimi, przystojnymi i zakompleksionymi? Powiem z doświadczenia jak patrzycie: Najpierw z zainteresowaniem, Potem ze zdziwieniem A potem ignorujecie" Przystojny i zakompleksiony ma gorzej bo dziewczyna ma wyższe wymagania w stosunku do Ciebie gdy cie zobaczy. Najpierw jest podjarana ,że taki fajny gościu się nią zainteresował potem przy dalszym przebywaniu okazuję się ,że coś z tym gościem jest nie tak ..ze niby taki przystojny ,a coś mało pewny siebie zbyt miły itp.... To jest trudne bo masz wielki głód na laski i chcice ,a tu niestety trzeba mieć z laskami trochę "wyjebane". Musisz się w jej oczach wykreować tak żeby to ona chciała Ciebie ,a nie wiecznie pokazywać jak ty za nią szalejesz i to jest cały myk .. Najważniejsze co mam ci do powiedzenia to że zrobiłeś błąd zakładając topic na babskim forum bo dam sobie łapę obciąć że gdy czytałeś teksty niegrzecznych forumowiczek to się przejąłeś tym i zdołowałeś ,a nie powinieneś. Masz mieć w to wyjebane i robić swoje. Jaja do góry. Pozdro