Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnaaaamlodaaa

podoba sie wam taka suknia ???

Polecane posty

Gość model idealny
dla kobiet bezbiuściastych-cyce i tak są:p

Gość lalalalaaaaaaaaaaaaa
pierwsza jest przepiękna :-) Każdy ma inny gust .. ;-)

Gość model idealny
1

Gość pierwsza raczej

Gość zadna mnie nie urzekla
ale jak juz cos to wybralabym tę drugą - ciekawszy krój niz pierwsza.

Gość hgig
nr 2

Gość pannnaamlodaaa
tak nosze romiar 34 i moj biust jest raczej proporcjonalny do reszty wymiarow ;) dziekuje za opinie :)

Gość stylowa
w numerze 1 przy biuście szpeci całą suknię jakby tam kto nie wiadomo czego napchał, nr 2 bardziej na czasie

Pierwsza - nie dla mnie, nie cierpię sukienek a'la księżniczką choć raz być :) Druga jest ciekawsza i bardziej elegancka.

Gość lalalalaaaaaaaaaaaaa
Niby bardziej na czasie ..ale dla mnie znaczy to nic innego jak OKLEPANA :-p Zreszta..to Twoja sprawa jaka wybierzesz, ważne byś Ty w niej pięknie wygladala a co najwazniejsze dobrze czuła

Gość nununu
zdecydowanie nr 1.,jest bardziej delikatniejsza i zmyslowa.takie jest mje zdanie,za czasow mieszkania w Polsce pracowalam w salonie sukien slubnych AGNES,suknia nr,2 wydaje sie dosyc ciezka,jesli jestes niskiego wzrostu morze cie przytloczyc,chociaz z drugiej strony taki kroj wyciaga sylwetke,ale ja zdecydowanie i tak wybralabym suknie nr.1,ach i jeszcze te krysztaly...jest piekna poprostu...

Gość bukaa
Obie mi sie podobają. musisz wziąć jeszcze poprawkę, że pierwsza jest na żywej osobie, a druga na wyfotoshopowanej ustawionej modelce.

Gość pannnamlodaa
tak faktycznie suknia nr 2 jest ciazka ale jednoczesnienie bardzo sexowana ;) slicznie podkresla moja figure i ten dekold w serduszko jest cudny , ale nie wiem druga tez mi sie podoba no i cena bardzo zachecajaca hymm ciazka sprawa

Gość suknia nr 1
bardzo ładna ale licytacja się już dawno skończyła

Gość pannna mlodaaa
no wlasnie moja uroda bardziej psauje do modelki bo sama jestem ciemna , moze nizsza jedynie , mierzylam tez suknie tupu ksiezniczka i byla tez piekna , ale zdecydowanie mniej sexowna bardziej dziewczeca , hym

Gość pannna mlodaaa
tak ale suknia nie jest sprzedana kobieta ktora ja kupila nosi rozmiar 38 i nie wcisnela sie w sukienke wiec nadal jest na sprzeaz :)

Gość nununu
ok. a jak bedziesz miala upiety tren,bo rozumiem ze na czas ceremoni bedzie puszczony a na same wesele(jak takowe bedzie)to raczej bedziesz miala powiazane na troczki?i jak to wtedy wyglada na tobie?nie jest tak ze wisi z tylu wielki kokon ktory cie obciaza?

Gość suknia nr 2 jest bardziej
stylowa

Gość blę26
pierwsza sto razy ładniejsza

Gość nununu
z doswiadczenia wiem,ze jak przyszla panna mloda uprze sie przy wlasnym wyborze to zadne argumenty nie docieraja;)wiec jesli bardziej nastawilas sie na nr.2 to ja wybierz;)to twoj dzien i twoje zdanie jest najwazniejsze;)

mi się obie podobają. tylko ta pierwsza jest juz sprzedana - aukcja zakończona, więc problem z głowy :-) chyba że chcesz uszyc taką samą

Gość pannnamloda
suknia nr 1 nie jest sprzadana :)

Gość dla mnie jako juz zony
powiec ci taka wczesniejszej panny mlodej powiem ci tak pierwsza jest piekna i taka dziwczeca i to jest jej atutem ( ze tak powiem ostatni raz w zyciu tak naprawde mozesz poczuc sie jak dziecko ktoremu wszystko wolno wiec czemu nie i taka suknia) druga bardziej powazna i dostojna ( ale jak dla mnie mniej wygodna w czasie anca wygibanca jakich w czasie wesela jest masa) tren jest taki obfity ze nawet podpiety bedzie sprawial dosc klopotu moze i jest efektowna ale tylko do ksciola i na spokojny dancing sie nadaje i tyle, zreszta jesli jestes drobnej budowy ciala w tych wszytkich materailach sukni zginiesz wiec moj wybor padł by na pierwsza

Gość o jejku wyglądasz na 15
lat, no góra 16 ;)

zdecydowanie pierwsza, piękna jest:) a skąd wiesz że ta osoba się w nią nie zmieściła i nad jest na sprzedaż????