Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaweronika1989

Pytanie Do Kobiet w czacie ciązy i po!

Polecane posty

Hej Dziewczyny zapewne jestescie juz co niektore mamuskami wiec moze pomozecie mi uzyskac odpowiedz na moje pytanie .. otoz ostatnie krawawienie moje trwalo 1,5 dnia zaczelo sie 10 pazdziernika i trwalo do 11 dodam ze staram sie o dzidzi:)) wspolzylam 19tego i 22 pazdziernika wtedy z obserwacji sluzu powinnam miec dni plodne. Od tamtej chwili do dnia dzisiejszego wystepuja u mnie obfite uplawy bialej gestej wydzieliny bez zapachu czasem lekko lepkiej, okres planowy powinnam miec 7listopada zawsze przed okresem kilka dni towarzyszyly mi silne bole podbrzusza teraz natomiast bola mnie tylko mocno sutki i piersi staly sie nabrzmiale , plecy dziwacznie bola az spac w nocy na nich nie moge:( no i dziwne kłucie w miednicy wiem ze to moze byc inna oznaka niz ciąza ale nie mialam tak wiec pytam :) dodam ze biore duphaston od miesiaca! czekam na rady

Gość masz 20 lat i starasz
sie o cdziecko? :-/

Gość piers=sutki

mam jedna radę. poczekaj cierpliwie do okresu, jak nie przyjdzie zrób test. nic innego zrobić nie możesz! powodzenia!

mala_agatka twoj synek urodzil sie tego samego dnia co ja :) a jesli chodzi o moj przypadek sama wiesz ze ciezko czekac i wypatruje sie innych oznak:)

każdy ma inne objawy, więc się nie sugeruj. ja 2 razy czułam sie tak jak przed okresem, nabrzmiałe piersi, czułe sutki, delikatny ból brzucha - a to się zarodki zagniezdżały. jak nie uda sie tym razem to sie nie przejmuj, mloda estes, masz czas :-) a jak długo się starasz?

riki tiki staram sie pol roku juz z tym ze nadzerke delikatna mam lekarz stwierdzil ze to nie ma wplywu na przebieg zagniezdzenia ale wiesz jak to jest z tymi nadzerkami:(...miejmy nadzieje ze sie uda okres w sobote powinien byc narazie bolow nie mam jak zawsze wiec mysle ze moze anuż;)

ale im bardziej szukasz objawów tym więcej ich znajdujesz. niestety nic nie wymyślisz, musisz cierpliwie poczekać!

ja jak zachodzilam w 2 ciążę tez miałam nadżerkę - tzn nie wiedziałam o tym. poszlam na usg żeby potwierdzic ciaze,a tu sie okazalo ze nam nadżerkę, niedługo ide na wypalanie, boję się, nie wiem jak to bedzie wyglądało. podobno jest metoda wymrażania, ale to sie robi na duże nadzerki i chyba nie u kazdego ginekologa

riki-tiki-tak - ja wymrażałam nadżerkę. ogólnie moge polecić tą metodę! wymrażałam, chyba ze 4 lata temu, jak do tej pory dziadostwo nie wróciło. co do wypalania nie pomogę, nie wiem dokladnie jak wygląda.

Ja wypalalam nadzerke po 1 dziecku i nie polecam tej metody jak chce sie drugie miec mam przez to o polowe krotsza szyjke i podtrzymuja mi ciaze..Co do tego czy przeszkadza w zajsciu..Absolutnie nie ja z nadzerka i torbielem zaszlam za 1 cyklem:) powodzenia..

aa i wymrozic mi nie mogli bo juz bylam po porodzie...po zabiegu tydzien polegiwalam w domku i ze mnie lecialo ...