Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tyle żalu

taki pierścionek chciałam dostać

Polecane posty

Gość wjjwjjw
A jaki dostałaś? Wklej... Co do ceny, może narzeczony chciał po prostu dac Ci cenniejszy.... Może myślał,że bardziej podkreśli doniosłość chwili i cie uhonoruje? Ja też dostałam zupełnie inny niż mi się podobają a teraz jestem w nim zakochana i nie zamieniłabym na żaden inny :)

Gość Bo to jest chore - zareczyny
powinny byc przyjemna niespodzianka, a nie tak jak obecnie :o Facet zle zrobil, ze Cie zapytal i drugi raz zl, ze skoro juz spytal, kupil cos innego, a Ty... dostajesz prezent i narzekasz, ze niefajny... :o Moze go jeszcze rzuc z tego powodu :o

Gość mam tyle żalu
Pewnie, że go nie rzucę, ale pierścionek to symbol, pamiątka na całe życie, coś, co będę nosić przez cały czas. Dostałam typowo zaręczynowy, coś w tym stylu: http://www.sklepjubilerski.com/sklep/d/587bbr_P_J_pro?PHPSESSID=00d07460898b5ccceb27202058600cd7 czyli cienka obrączka i spory brylant. Taki wpadł mu w oko u jubilera, pokazał mi go, a ja od razu stwierdziłam: nie lubię takich. Po prostu kupił coś, co jemu się spodobało, bo już na wstępie powiedział: szukamy pierścionka zaręczynowego, ale ostateczną decyzję ja sam podejmę. No to podjął:( Niestety, ale nie mam szczuplutkich palców i pierścionek z cienką obrączką jeszcze je dodatkowo pogrubia.

ojej piękny jest ten pierścionek, ten na drugim zdjęciu!!! ja dostałam identyczny tylko przy tym oczku idą wzdłuż jeszcze 3 brylanciki z obu stron, narzeczony sam mi wybrał taki pierścionek i trafił w mój gust, nie lubię ekstrawaganckich pierścionków zaręczynowych, wolę typowe, moja koleżanka to już wogóle dostała taki pierścień że masakra!!! wielgachny i odwraca uwagę od obrączki,

Gość henryjetta
Mnie sie one obydwa nie podobają, ale dziwne zajawki ma twój chłopak. Jakby się ciebie nie spytał, tylko po prostu kupił na ryzyk fizyk, jako totalną niespodziankę, to ok. Ale jak spytal, ty mu pokazałaś, co ci się podoba i co ci sie NIE podoba i ten, co sie nie podoba, to właśnie ten, co dostałaś, to ja nie wiem, co on tym chciał osiągnąć. Chyba tylko pokazac, ze on ma ostatnie slowo w tym związku. Jakbym dostała paskudny pierscionek-niespodzianke, to bym go nosiła. Jakbym dostała w takiej sytuacji jak ty - nie nosiłabym. Bo ostateczna decyzja, co noszę - jest moja

Gość sciemniara
cos sciemniasz kolezanko, obraczka z wielkim brylantem za 800 zeta? :P

Gość ehhhh...........
taaa..wielki brylant za 800 !!!!!buhahahhahaha chyba chcialas sie pochwalic ze dostalas drozszy niz chcialas ...masakra

Gość mam tyle żalu
nie wiem czy to brylant, nie znam się na kamieniach, bynajmniej tak mi wyglądał, a 2 x tyle co tamten to 1.200

Gość bynajmniej to nie przynajmniej
nie dosc ze masz kiepski gust to jeszcze jestes analfabetka. Pieknie

Ciesz się autorko, że Twój wybranek ma lepszy gust niż TY. Pierścionek, który wybrał charakteryzuje się klasyczną elegancją, taką ponadczasową. Ten upatrzony przez Ciebie był ...cóż... trochę odpustowy.

Gość cytrynowa lemoniada
zgadzam sie z kicak.przykro mi autorko :O twoj narzeczony chyba ma lepszy gust,Mysle, ze Twoj by Ci sie szybko znudzil. a moge sie pochwalic moim ? ;) wczoraj byly zareczyny, jak wam sie podoba ,bo mi baaardzo http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,szukaj,,1717

Gość to bardziej zależało ci
na pierścionku,c zy samych zaręczynach? Bo odnosze wrażenie, ze pierścionek jest najwazniejszy:O zamiast tego, ze facet Ci sie oswiadczył. A poza tym coś tu nie gra. Najpierw piszesz, ze twój wymarzony kosztował 400zł, a tamten dwa razy wiecej, czyli 1.200. Albo ja nie umiem liczyć

Gość do mam tyle żalu
KOBIETO JESTEŚ ŻAŁOSNA!!!! WSPÓŁCZUJĘ TWOJEMU PRZYSZŁEMU MĘŻOWI,ŻE BĘDZIE MIAŁ TAKĄ ŻONĘ.....A CO DO TEGO TWOJEGO PIERŚCIONKA KTÓRY WYBRAŁAŚ JEST OHYDNY,JEDNAK TWÓJ NARZECZONY MA LEPSZY GUST

Gość ii...vv..
klania sie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem! przeciez autorka napisala ze: " Dostałam typowo zaręczynowy, coś w tym stylu: http://www.sklepjubilerski.com/sklep/d/587bb r_P_J_pro?PHPSESSID=00d07460898b5ccceb27202058600cd7" napisala cos w tym stylu a nie ze taki sam, wiec moze byscie z niej zeszly zlosliwe babska

Gość mam tyle żalu
nawet pożalić się nie można

Gość fdkh
ja dostalam taki jak chcialas i powiem ci ze ma jedna podstawową wadę! Strasznie trzeba uwazac bo zadziera np rajstopy, to jest bardzo ostry pierscionek, choc nigdy bym nie powiedziala ze mi sie ine podoba czy cos

Gość Lenka ...
To samo pomyślałam ... Trochę wstyd, że facet ma dużo lepszy gust ...

Gość No wiec moim zdaniem skoro
on juz spytal i zrobil Ci przykrosc kupujac inny Ty mozesz mu zaproponowac "sluchaj czy mozna zwrocic ten pierscionek i zamienic na tamten o ktory pytales i ktory mi sie podobal, a za roznice gdzies pojedziecie

Gość gąbka zielona
do: a mi się marzy taki :) a ja właśnie ten mam - tylko żółte + białe złoto :) Miło było coś takiego przeczytać:) powodzenia :)

Gość eeeeeeeeeeeee.........
powinnaś dostać kopa w dupe od niego.......... nie liczy sie pierścionek tylko intencje........ to może być nawet witaka z breloka, byle Cie kochał, szanował i był uczciwy. Sama kupisz sobie taki jaki będziesz chciała. Pierścionek minie jak czas mija, mąż pozostanie ( albo i nie- za takie fochy). Głupia jesteś.........

Gość asddaDSDFASDFAS
Oczywiscie, ze liczy sie intencja. A intencja chłopaka była taka - spytam ciebie, co ci się podoba, ale gówno mnie to obchodzi, bo na koniec wybiorę ten, który podoba sie MNIE, nawet jesli o nim wyraźnie powiedziałaś, że jest brzydki.

Gość saeta
Skoro już wiedział jaki Ci się podoba,to taki powinien Ci kupić,tym bardziej że nie był drogi. A tak to po co w ogóle pytał,skoro i tak zrobił po swojemu?

Gość Hania rada
powinien miec białą opoke..a nie złotą.ten 2gi ładny, klasyczny.

Gość 88Jaspis88
;/ żal mi Was, puste laseki... czy dla Was tylko pierścionek się liczy;/ mnie wystarczyło by samo słowo bez pierścionka... do pełnej żalu zastanów się trochę nad własnym zachowaniem rozpuszczona pannico, współczuje Twojemu narzeczonemu, że zdecydował się spędzić resztę życia w zapatrzonej w siebie egocentryczce... jak można mieć żal do kogoś kto chciał Ci sprawić tyle radości... nie mogę tego zrozumieć, nie mogę... Co do pierścionka to podziękuj lubemu że nie pozwolili Ci nosić takiego badziewiarstwa ;/ Jeśli już chwalimy się pierścionkami(głupota!! ale jeśli wchodzi się między wrony to powinno się krakać jak one) to ja dostałam Jedynego z Kruka... PS czekam na lincz publiczny za to, że śmiałam zbesztać biedną dziewczynkę, która ma taki wielki życiowy problem, bo dla niej liczą się tylko błyskotki a nie prawdziwe uczucie...

Gość 88Jaspis88
;/ żal mi Was, puste laseki... czy dla Was tylko pierścionek się liczy;/ mnie wystarczyło by samo słowo bez pierścionka... do pełnej żalu zastanów się trochę nad własnym zachowaniem rozpuszczona pannico, współczuje Twojemu narzeczonemu, że zdecydował się spędzić resztę życia w zapatrzonej w siebie egocentryczce... jak można mieć żal do kogoś kto chciał Ci sprawić tyle radości... nie mogę tego zrozumieć, nie mogę... Co do pierścionka to podziękuj lubemu że nie pozwolili Ci nosić takiego badziewiarstwa ;/ Jeśli już chwalimy się pierścionkami(głupota!! ale jeśli wchodzi się między wrony to powinno się krakać jak one) to ja dostałam Jedynego z Kruka... PS czekam na lincz publiczny za to, że śmiałam zbesztać biedną dziewczynkę, która ma taki wielki życiowy problem, bo dla niej liczą się tylko błyskotki a nie prawdziwe uczucie...