Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tyle żalu

taki pierścionek chciałam dostać

Polecane posty

Gość dger
zgadzam sie z 88Jaspis88 w 100%. Głupie baby biora slub dla pierscionka i wesela zapominajac ze to maz ma byc na cale zycie a nie pierscionek. głupie sraki

Gość lady26
a ja troche te rozzalone dziewczyny rozumiem, bo pierw facet sie pyta jaki chca a potem i tak kupuja inny. to nie lepiej juz zrobic niespodzianke i nie pytac, no albo rzeczywiscie wybrac razem. chociaz dla mnie to tez troche problem z niczego:)

Gość ja pierdziele same materialisk
:o Ja dostałam pierścionek zwykły z cieniutkiego złota z cyrkoniami, nie z brylantami za 160zł, sama wybierałam i nie bylo to dla mnie ważne, przecież to tylko głupi pierscionek. Moglby byc nawet srebrny za 20zl i tak bym go nosila. Pierscionek nie jest najwazniejszy! dziwie sie waszym facetom ze maja narzeczone materialistki ktore chca tylko pochwalic sie kolezankom ze maja pierscionek z brylantem za 4 tys :o

Gość ja pierdziele same materialisk
nie dziwie sie tylko wspolczuje :o

Gość lady26
a ja wspolczuje ci ze masz takiego sknere i wydal na pierscionek 160zl. pierscionek teoretycznie kupuje sie raz w zyciu wiec powinnien byc wyjatkowy i przede wszystkim trwaly. i autorce nie chodzi o cene ale o model pierscionka a to roznica.

narzeczony sam wybral pierscionek............i juz na zawsze bedzie dla mnie najpiekniejszy na swiecie....................

Gość błagam dziewczyny nie mozliwe
zebyscie były az tak głupie i puste:O Jakie to ma autorko znaczenie jaki dostałas pierscionek? Przecierz liczy sie zupełnie co innego!!!! Załamują mnie niektóre wypowiedzi

Gość do ja pierdziele
Popieram cie w 100% Brawo, gratuluje postawy godnej nasladowania!!!! Mój pierscionek narzeczony sam wybierał. Tez jest z cyrkoniami i kosztował ponizej 400zl ale dla mnie jest najpiekniejszy na swiecie bo symbolizuje cudowny moment mojego zycia ( oswiadczyny) i mógłby byc nawet srebrny, i tak bym go nosiła z dumą

Gość do lady26
Trwała to powinna byc obrączka, bo po ślubie piercionek zchodzi na dalszy plan i kazdy interesuje sie własnie obrączką. Wiec jej jakosc jest tu zdecydowanie wazniejsza, a pierscionków mozesz miec na palcach kilka i tak nikt nie zwróci uwagi ze którys jest zareczynowy

Gość lady26
nie jestem jakąś materialistką ale jakoś pierścionki za 100 zl mnie nie przekonują:( sorry ale większość z was pewnie wydaję 20-30 tys na wesele i na to jakoś wam nie szkoda, ale jak facet wam kupuje pierścionek za 100 zl to jest ok bo pierścionek nie ważny (dobrze że jakiś kupił!!!). nie trzeba wcale wydawać kupe kasy bo już ładne złote zaczynają sie od 400-500 zł ale 100????? za tyle to ja sobie srebrna biżuterie kupuje i wydaje mi się że facet może wysilić się bardziej.

Gość griszka
Lady,ale ty pusta jesteś skoro ptrzysz na cene pierścionka,za 100 zł to nie,ale za 500 juz tak.To jest miernik uczuć. Żal mi was dziewczyny.

Do "mam zal" JA MAM TAKI PIERSCIONEK JAKI TY CHCIALAS. JEST NAPRAWDE SWIETNY. ALE LICZY SIE ZE DAL CI GO Z SERCA:) POZDRAWIAM

Gość Poland Contras
A ja się wam nie dziwię, że chcecie jak najdroższy pierścionek! I słusznie! Bo z takimi babami to na 100% żaden facet nie wytrzyma długo a przy rozwodzie to, co na tipsiarskich łapach to wasze! :P

Gość na szczescie moj
narzeczony wybral pierscionek, ktory byl moim wymarzonym, z tym ze na poczatku pokazalam mu mniej wiecej w jakim stylu mi sie podobaja bo mi podobaja sie typowe, klasyczne pierscionyki a jemu delikatnie-fikusne ale jednak na klasyke postawil :)

Gość do lady26
chwalisz czy się żalisz???? boże kolejna materialista......szkoda mi takich dziewczyn..puste panienki,dla których najważniejsze nie są uczucia lecz jakiś rzeczowy dowód na tą "miłość" :/ , jak kobieta kocha to chyba nie patrzy na cenę pierścionka....żal żal i jeszcze raz żal że TWOJĄ MIŁOŚĆ TRZEBA KUPIĆ

Gość DO PUSTEJ LADY26
nie wiem czy masz partnera czy nie masz.... akurat rzuciło mi się ten twoj pusty komentarz na tej stronie....boże ty pustaku :( pewnie d..u...p..y..też dajesz dla pieniędzy bo jakże to tak za darmo????

Gość do lady26
to twój facet będzie musiał dać ci pierścionek z cena na której będą z trzy zera bo tak to nie przyjmiesz

Gość no jasne
Jakie to kobiety złe, wstrętne, materialistki! Pozabijajcie sie jeszcze! Ja poszłam ze swoim narzeczonym do jubilera, pokazuje mu jaki chciałabym, on sie na mnie patrzy z politowaniem i mówi : wstyd byłoby mi dać ci pierścionek za 500 zł ! I co, kobieta materialistka, do cholery ? Zajmijcie się swoimi sprawami a nie wyzywaniem ludzi.

Gość do no jasne
ktoś kto mówi że pierscionek za 100zł to wstyd to materialista...idiotko czy ty czytasz co te pustaki pisza? chyba nie

Gość te pustaki
nie wypowiadają się o tym że ich facet powiedział że to wstyd.... więc co ty chrzanisz!!!!! nastepna kretynka

Gość lady26
do wszystkich co mnie tak nawyzywaly: pokazcie jakies linki z pierscionkami zareczynowi za 100 zl. bo jakos nie wierze ze za to cene mozna kupic zloty pierscionek. niewiem z jakimi wy wiesniakami jestescie ale ja osobiscie nie znam zadnego faceta, ktory zalowalby na pierscionek i nie wydal tych min 400-500zl. wiekszosc facetow nie szczedzi na tak wazny prezent. no ale wy napewno zmusiliscie swoich facetow do slubu i musicie sie zadowolic byle czym.... zegnam

Gość do ady26
twierdzisz że facet to sknera bo wyda na pierścionek 100zł!!!! a pomyślałaś że nie każdego stać na pierścionek,który kosztuje 500zł??? Są tanie pierścionki: http://allegro.pl/61169_pierscionki.html?buy=1&id=61169&order=p Już do 150zł kupisz ładny,złoty pierścionek więc o co walczysz????? Chyba nie powinnaś wyzywać biednego chłopaka od wieśniaka bo nie stać go na pierścionek za 500zł? Dlatego jesteś dla mnie żałosna bo uważasz,że jak zaręczyny to pierścionek musi wyglądać...więc jak będziesz brała ślub to kup koniecznie takie obrączki,dla ciebie pewnie żenada i tandeta bo 8000zł na obrączki to chyba za mało? http://allegro.pl/item806492212_obraczki_idealne.html

Gość lady26
nie jak bede kupowac obraczki to gora za 1500 zl wiec tez nie masz prawa wyzywac mnie od materialistek. mnie smieszy to ze niby zadnej nie zalezy na porzadnym pierscionku ale potem kazda wydaje 20 tys na wesele, zeby wszystkim sie pokazac. dla mnie to dopiero wiocha.. uwazam tylko, ze za ladne rzeczy trzeba placic... ale ok jedni wola jezdzic maluchem a inni np oplem... koncze ta bezsensowna dyskusje...

Gość Do lady26
POKAŻ MI LINKI W KTÓRYM PISZE ŻE PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY MUSI KOSZTOWAĆ MIN 400-500ZŁ ????? OCZYWIŚCIE PODAJ TAKI LINK W KTÓRYM BĘDĄ SIĘ WYPOWIADAĆ PSYCHOLODZY...JACYŚ EKSPERCI...A NIE PUSTE MATERIALISTKI TAKIE JAK TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

W MOIM OTOCZENIU KTOŚ KTO MA TAŃSZY PIERŚCIONEK NIE ROBI HUCZNEGO WESELA??????? BO ICH PO PROSTU NIE STAĆ WIĘC NIE PODAWAJ GŁUPICH PRZYKŁADÓW!!!!!! jak ktoś chce to niech się rzuci na pierścionek za 2000 tys a później niech zrobi wesele za 100tyś!!!!! kogo stać to zrobi jak chce!!!!!!!!!

TAKI PUSTAK NIE POWINIEN SIĘ NA FORUM WYPOWIADAĆ, BO TO TY POKAZAŁAŚ ZERO KLASY I ZAPREZENTOWAŁAŚ SOBĄ WIOCHĘ!!!!! OBY TWÓJ FACET MIAŁ DUŻO KASY NA UTRZYMANIE TAKIEJ PUSTEJ PANIENKI!!!!!!!

Czytam i nie wierzę - jak tak można! Nie mam tu na myśli zbytniego skąpstwa ani rozrzutności. Nie ma tez znaczenia czy ofiarowuje się go w ekstra restauracji czy w miejscu gdzie się poznaliście. Ważne jest to czy osoba tak naprawdę chce go nam ofiarować i czy decyzja ta jest przemyślana w 100 %. To nie jest zabawka, którą można wyrzucić - decyzja która buduje wasze życie. Mój pierścionek był drogi - tylko że ja nie byłam droga, jak się później okazało dla ofiarodawcy, nie będę pisać tu o rozstaniu. Dlatego życzę wszystkim podejmowania samych mądrych decyzji :)

Gość do lady26
niby zadnej nie zalezy na porzadnym pierscionku ale potem kazda wydaje 20 tys na wesele, zeby wszystkim sie pokazac. dla mnie to dopiero wioch....... uważasz,że jak ktoś chce się pokazać,to chwali się jakimś tanim pierścionkiem? Dziewczyno gadasz jak opętana, czy ty wiesz ile kosztuje wesele? Uważasz,że wydasz 2000na wesela? ja robiłam wesela za ok 20tys i było to normalne wesele gdzie była wynajęta sala itd itd i tak robiliśmy jak najtaniej i zaufaj,że limuzyną pod kościół nie jechaliśmy. U nas w mieście,żeby wynająć salę...zrobić to przyjęcie..trzeba jednak wydać te "parę groszy" bo tanio nie jest.... i wcale nie uważam że "pokazałam się" na tym weselu. Zresztą skąd wiesz kto się chce pokazać na weselu i kto ma jaki pierścionek? Chyba należysz do osób wścibskich,które najpierw węszą za ile zrobiono wesela a później doszukują się ceny pierścionka zaręczynowego na palcu panny młodej :/