Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letni kawaler

jak byście zareagowały. Pztanie do Kobiet

Polecane posty

Gość 30 letni kawaler

mam 30 lat za sobą 2 związki 4 i 9 letni (żadnych Kobiet prócz tych dwóch nie miałem)Teraz pytanie... Czy związałybyście się z takim gościem? czy może miałybyście jakieś obawy? jeśli tak to jakie? a może cieszyłybyście się z tego powodu?

Gość theodor
ale jestes walniety facet.Po co babie mowic takie rzyczy.Przeszlosc jest przeslzoscia ty ja o nic nie pytaj i ona ciebie tez nie.Pamietaj do niczego sie nie przyznawaj ;-)

Gość to nie jest głupie
jedno to się chwalić , a drugie być przygotowanym na każde pytanie :classic_cool:

Gość jestem załamana tym faktem
ja zdecydowanie wolę takiego niż takiego co pół wawy mi przeruchal 🖐️

Gość kobieta patrzy sie ALBO na
poczucie humoru, inteligencje, chemie, ktora zadziala ALBO na zasobny portfel w zadnym wypadku na to ile miales kobiet, z jakim stazem zwiazki i ile masz lat. koniec. •

pewnie ,że bym się związała. Obawy to kobieta mogla by mieć jakbyś był prawiczkiem ,a tak jest git ;) ja bym się cieszyla bo to znaczy ,że potrafisz być wierny

a ja nie rozumiem dlaczego miałbyś nie mówić o swojej przeszłości no chyba nie masz się czego wstydzić prawda ? w życiu bywa różnie czasem myślimy że jesteśmy z kimś już na całe życie a tutaj trach i po wszystkim ja na pewno nie miałabym obaw związać się z kimś takim jak Ty ....dla mnie najważniejsze by było jaki jesteś jako człowiek partner a reszta to przeszłość ....ale jak mam poznać dobrze człowieka nie wiedząc nic o jego przeszłości nie da się

Gość kafeteryjny prawiczek nr.13
To jako nie ruchający w wieku lat 26 przegrałem już na starcie ? :classic_cool:

a zreszta po co masz mowić kobiecie ile miałeś partnerek przed nią? jeśli zapyta to możesz jej powiedzieć , nie powinna sie tym zrazić

Gość 30 letni kawaler
ja stanowczo unikam takich tematów. Sam nie pytam i też nie chcę być pytany. Jednak Kobiety są wścibskie i wiecznie pytają... Kiedy nie odpowiadam one same wysnuwają wnioski pt. "ahha to ładnie musiało ich być"

Gość 30 letni kawaler
ok dzięki za odpowiedzi, jednak mi raczej chodzi nie o wstyd tylko o podejście wasze kochane Kobiety. Czy nie zapala wam się lampka w stylu "to może jeszcze jest coś na rzeczy" tym bardziej że potem padają pytania kto odszedł? ( wasza wrodzona wścibskość) niestety ja nie potrafię kłamać. Dwa razy zostałem zdradzony, czy dla was to nie jest dodatkowe światełko?

Gość theodor
Drogie panie myslalby ktos ze wy jestescie wylewno co do swojej przeszlosci.Nawet w przyszlosci klamiecie upss sorry wy nigdy nie klamiecie poprostu nigdy nie mowicie do konca prawdy.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gorzej by było jak bys miał co pare miesiecy inna kobiete, to tylko dobrze o Tobie świadczy ze jestes wierny itd ;)

Gość theodor
przeciez nie napisal ze byl wierny tylko ze byl w 2 dlugoletnich zwiazkach;-).Przyczyny rozpadu ich nie podal;-)

Gość nie bo zadajesz tak
naiwniutkie pytania, że mialabym wątpliwości co do twojej inteligencji

Gość mi też by się zapaliło świateł
ko Szczerze to można wysnuc wniosek że skoro byłeś 2 razy zdradzony to albo to były lafiryndy, w co wątpię bo pewnie z lafiryndami byś nie był, albo w jakiś sposób nie spełniałeś ich oczekiwań. 4 i 9 lat to podpadają pod długoletnie związki ja znam przynajmniej 4 pary gdzie kobiety sobie znalazły innego faceta bo powiedzmy oczekiwały po tylu latach jakiegoś dalszego kroku, zamieszkanie razem, zaręczyny, slub, dzieci a facet nic. Może też podpadasz pod ten typ, jestem pewna że podpadasz, zwłaszcza że przejechałeś się na 2 związkach. Ślub na przykład jest niby nie wazny jak jest miłość i wydaje się byc niepotrzebny ale czasem jego brak jest cholernie frustrujący i moze wszystko zepsuć tak że miłośc tego nie uratuje.