Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddajdo

Czuję do niego wstręt!

Polecane posty

Gość ddajdo

Dowiedziałam się od mojego eks chłopaka (wtedy byliśmy jeszcze razem), że się masturbuje ... Ma on 18 lat i mówił mi, że to jest normalne. Kiedy się o tym dowiedziałam czułam do niego jakiś wstręt i od tego czasu zaczęliśmy sie kłócić. Chciałabym do niego wrócić (on do mnie również), ale jak z nim porozmawiać, żeby tego nie robił ?

oj nie przesadzaj :P mnie podnieciło jak mój chłopak się do tego przyznał (co prawda ze wstydem ale fajnie było to z niego wyciągnąć :D)

Gość theodor
on ju ztaki bedzie ze do konca zycia zostanie trzepikonikiem;-)

Gość ddajdo
ale jezeli mnie kocha to chyba bedzie w stanie sie powstrzymac? przeciez dla milosci ludzie zdolni sa do poswiecen. nie wyobrazam sobie byc z osoba, ktora sie masturbuje :O

Gość ddajdo
ja tego nie robie

Gość celuloza
a co jest takiego wstrętnego w tej masturbacji? :o

Gość gkhvjh
co za ciezka kretynkaaaaaa....!!!!!!!!! :-0 :-0 :-0 :-0

Gość ddajdo
dla mnie jest to obrzydliwe, po prostu.

Gość infantylna jestes
to normalne i kazdy to robi.ty nie? moze masz 16 lat i jestes niedojrzala,z tego co czytam, takie mam wrazenie... :o nie rozumiem dlaczego chlopakowi robisz awantury...

Gość jennifoxxx
chlopak jest glupi, ze sie przyznal. Ostatnio kiedy byłam na spotkaniu u moich koleżanek wyznawałyśmy sobie swoje sekrety. No i powiedziałam im, że się masturbuje. Od tego momentu przestały się do mnie odzywać :O juz nigdy nikomu o tym nie powiem :(

Gość dachowiec
nie kazdy to robi, ja mam 21 lat i tego nie robie i nigdy nie robilam. i nie mam chlopaka 🖐️

to normalne i kazdy to robi.ty nie? moze masz 16 lat i jestes niedojrzala,z tego co czytam, takie mam wrazenie... ----> ja mam wiecej lat i tego nie robie wiec nie kazdy to robie zreszta moj facet tez nie po co mam sie masturbowac jak moge sie pokochac ze swoim facetem

Gość infantylna jestes
zycie Ci zweryfikuje Twoje niedojrzale poglady, a tymczasem zyj sobie w swoim bajkowym swiecie i ciesz sie dziecinstwem :o

skoro Ci się nie podoba że się masturbuje to od niego odejdź a potem każdego faceta się pytaj czy się masturbuje zanim w ogóle coś do niego zagadasz na poważnie