Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielono mi w głowie

jak poprawić nastrój w związku?!

Polecane posty

Mam do was prośbę ... potrzebuję rad jak poprawić nastrój w związku i jak go podsycić? Tak byśmy na nowo zaczęli oddziaływać na siebie i pożądać się. Jestem ze swoim 1,5 roku i relacje między nami są dobre, ale nie najlepsze. Nie jest tak pięknie jak na początku, chciałabym wprowadzić trochę rozmaitości, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Kumpela poradziła mi poflirtować z nim, że faceci to lubią, ale nie wiem czy to dobry pomysł? A nie chcę łagodzić sytuacji seksem, bo facet się przyzwyczai i każdy konflikt będzie tak rozwiązywać chciał. Proszę o rady :(

Gość Pieczucha
ty się męczysz a Twój facet pewnie nawet nie zauważa tego że jest żle...co za iironia losu:/

Gość ajajja
spraw aby był o ciebie zazdrosny, pomaluj paznokcie na czerwono, idż w miasto i nie odbieraj telefonu.

on dobrze wie, że jest nie najlepiej, ale ja zganiam na niego, on na mnie i tak wiem, że ja mam w tym wszystkim więcej winy, bo ostatnio mam swoje nastroje i chcę to naprawić, tylko nie wiem jak ... zazdrosny jest, nie muszę nic robić, by był ..