Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek b. nieszczęśliwy

Czy chłopak z małym członkiem ma szansę na kobietę?

Polecane posty

Witam, mam prawie 24 lata i od zawsze jestem sam. Moim problemem jest mały członek, który ma 10 cm we wzwodzie :( Wstydzę się tego i hamuje mnie to przed spotykaniem się z jakąkolwiek dziewczyną, bo boję sie wyśmiania i upokorzenia w sytuacji intymnej :(

Gość eyyyyy
jak jesteś przystojny i zabawny to masz szanse :) poza tym nie liczy sie DŁUGOŚĆ tylko GRUBOŚĆ! :)

Niestety nie jest zbyt gruby, boję się, że nie będę potrafił dać kobiecie satysfakcji :-/ Wyglądam przeciętnie, żadne ze mnie ciacho, ale też nie straszę. Mam 179 cm wzrostu, jeśli to istotne ;)

Gość eyyyyy
myśle, że znajdziesz sobie fajną dziewczyne! :D jesli rozmiar penisa jest dla Ciebie aż takim kompleksem, może warto udać się do urologa..? słyszałam, ze penis może się przedłużyć po zabiegu przecięcia więzadełka :> nie wiem ile w tym prawdy, ale pewnie są jakieś metody na leczenie męskich kompleksów! ;) powodzenia! :D

"nie wiem ile w tym prawdy, ale pewnie są jakieś metody na leczenie męskich kompleksów! " I zyska 1 cm lub 2 ryzykując przy tym impotencje. :o🖐️ Na pewno zrobi to ogromna róznicę. :o🖐️

Gość ssyssunio
Mój mały ma 12 cm i żadnej kobiecie to nie przeszkadzało. Tyle że ja nigdy się tym nie przejmowałem.

" zyska 1 cm lub 2 ryzykując przy tym impotencje. Na pewno zrobi to ogromna róznicę. " podobno zabiegi powiędk szania penisa są bardzo popularne u polaków, szczególnie tych wracających z kasą z wysp, którzy jeżdżą gdzieś do jakichś klinik za wschodnią granicą. Prawdziwy boom

Nie pocieszajcie mnie, wiem, że jestem marną konkurencją dla facetów ze sporym przyrodzeniem. Mam kumpla z podobnym problemem i spotkał się z wyśmianiem przez dziewczyny, które go z tego powodu rzucały.. ;-( Boję się ryzykować.

To tylko świadczy o tym,że spotykacie nie te dziewczyny, albo z małym doświadczeniem.Nie liczy się wielkość naprawdę, wiem co mówię.Wielkość ma znaczenie żeby podbudować EGO i tyle.

Gość 10 cm to porażka
z czym do ludzi? :P

Gość a dlaczego zaraz
Do ludzi z sercem, a do takich idiotek jak ta powyżej z chujem, jak widac. :P :D

Gość nie musi byc duzy
byle byl figlarny. Poszukaj dziewczyny bardzo waskiej i dopbierz odpowiednia pozycje. Masz tez duze szanse na to ze sie zgodzi na anal.

Gość zakochanawnim
Nie wielkość i grubość a sprawność jest wazna ;D

Gość lesny dzban
niby najważniejsze są umiejętności, ale prawda jest taka. że bez tych dodatkowych 3 cm to nawet wąskiej dziewczyny nie zadowoli... 10 cm nie dość że żadna kobieta nie poczuje, to i jak się podniecić na takie coś? :O współczuje kolego

Gość jasne że ma szanse i to jakie
wystarczy, że ma głowę na karku i pomyślunek. Po wizycie w porządnym sex-shopie i dopasowaniu przedłużki, może mieć każdą, którą sobie zamarzy.

Gość dziewczyna faceta z malym
Moj chlopak ma pewnie ok 12cm we wzwodzie i ma rowniez "chudego" - jestesmy razem od 4 lat, za 2 planujemy slub jezeli Cie to jakos pocieszy Moj facet podobnie jak Ty byl niesmialy i bylam jego pierwsza i mam nadzieje ostatnia dziewczyna ;) I jestem prawie pewna ze powodem byl wlasnie jego penis. Kiedys po pijaku wyznal mi ze nie mam sie co martwic, ze nigdy mnie nie zdradzi bo sie wstydzi ludziom pokazac nago a ja to jakis wyjatek ;) no coz w takim przypadku taki rozmiar to plus ;) Wszystko zalezy od tego jak do "problemu" podchodzisz. Dla mnie to nie jest specjalnie problem, mysle ze faceci zawsze troche przesadzaja z tymi rozmiarami - ciesz sie ze nie masz tzw mikropenisa i sprobuj zaczac cieszyc sie zyciem. Musisz jak najmniej o tym mylsec bo stanie sie to nie tylko Twoim problemem ale tez stworzysz sztuczny problem dla swojej dziewczyny - np dla mnie jako partnerki to jest porazka ze nie jestem w stanie "wyleczyc" mojego ukochanego z tego kompleksu. Wiem ze mimo tych kilku lat razem i calkiem udanego zycia seksualnego jemu ciagle siedzi to w glowie. A ja to odczuwam jako swoja porazke..... ze nie potrafie mu pomoc. Takze przelam sie, kobieta ktora Ciebie naprawde pokocha, pokocha tez Twojego penisa nie zaleznie od tego czy bedzie mial 10 czy 20 cm

Dzięki za wszystkie wypowiedzi, chociaż niektóre są dołujące. Jak niby mam poszukać dziewczyny z wąską pochwą?! Mam pytać na 1. randce czy jest ciasna, bo ja mam małego? :-/

Gość ja tez mam pytaniee
a czy dziewczyna z małym biustem ma szanse u chłopaka? :) sam sobie odpowiedz na to pytanie

Gość prawiczekzwiaraa
jesli jest jedrny to ma i to spore :)

Gość czym się człowieku martwisz
w naturze musi być równowaga, mam penisa małego, to musisz mieć jęzor rozmiarów pokaźnych i jak potrafisz zrobić z niego użytek, to wygrany. W wojsku mieliśmy gościa z fiutem, bolszym, ale co z tego,że w stanie wzwodu przypominał miękką kiszkę, którą mógł wsadzić między drzwi i laczem walić i pamiętaj , samochód dla ciebie fiat126.....

Gość tak wciskajcie mu scieme
ostatnio laska tutaj pokazala swoje mikrocycki( a raczej ich brak) to co drugi komentarz brzmial mniej wiecej: buhahaha, współczuję. Tobie, Autorze ja napiszę: WSPÓŁCZUJĘ!!

Hmm, mi podobają się dziewczyny z niewielkim biustem. Chyba jednak nie zaryzykuję pokazania mojego członka żadnej kobiecie, nie chcę zostać wyszydzony..

w jakim ty chłopie żyjesz w świecie. Masz komputer potrafisz z niego zrobić użytek. Wejdź na czaterie, na strony , gdzie ludzie dyskutują o tych sprawach, czy nawet na tlen, działać, szukać, kommbinować, a nie siąść i pielęgnować kompleksy. myślisz ,że dla dziewczyny fiut jest najważniejszy, liczą się uczucia. Myślę,że wystarczy poszperać trochę w necie by znaleźć odpowiedź, nikt za ciebie tego nie zrobi.....

Gość ja kiedys bylam z
facetem, ktory tez mial malego czlonka. Na poczatku bardzo sie go wstydzil, ale pozniej pokazal co nim potrafi. Do dzis przechodza mnie ciarki na sama mysl. Niestety rozeszlismy sie. To on odszedl. Wybral inna. Pewnie nie bylam zbyt dobra ;)

Gość gość
z doświadczenia wiem, że żadnych szans nie masz, musisz się z tym pogodzić. Ja mam niecałe 10cm i tez raczej cienkiego tak 10,5cm w obwodzie. Żadna mnie nie chciała. Co najgorsze miałem 2 dziewczyny do momentu jak nie zobaczyły że mam małego. Im prędzej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie. Faceci z 20cm mają za to babek na pęczki. Taki majdan na przykład. On ma z tego co mówiła dioda elektroda ponad 21 cm. Gośc przevbiera w babeczkach jak w ulęgałkach. Każada dziwewczyna marzy żeby jej chłoak miał jak najwięcej najlepiej ponad 20cm.

Gość gość
kobiety uszczęśliwia 8,5 cm kretyni!

Gość gość
Kup sobie lepiej nową miskę

Gość gość
podobno spacjalne pompki do penisa moga troche pomoc,nawet do kilku cm po kilku miesiacach....."glowka " do gory kolego :)

Gość prawiczek b nieszczęśliwy
Witam po 8 latach. :) Zmieniłem swoje życie, zaakceptowałem swoją prawicowość i zostałem kobietą. Teraz nazywam się Marzena i na co dzień chodzę w ostrym makijażu, kabaretkach, mini i 10 cm szpilkach. Wprost nie mogę się opędzić się od facetów którym podoba się mój 10 cm guziczek.